Dave1976 Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 WitamPanowie prośba o pomoc. Namierzyłem taką rzecz. Właściciel twierdzi że jest to część z rozbitego w czasie wojny pojazdu. Jego dziadek wykonał z tego szlifierkę. Może ktoś wie z czego to może pochodzić - nie znalazłem żadnych tabliczek znamionowych.
vfr800 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Tak na prawdę to raczej obudowa ataku" tylnego mostu .Sory.
Dave1976 Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 WitamPanowie prośba o pomoc. Namierzyłem taką rzecz. Właściciel twierdzi że jest to część z rozbitego w czasie wojny pojazdu. Jego dziadek wykonał z tego szlifierkę. Może ktoś wie z czego to może pochodzić - nie znalazłem żadnych tabliczek znamionowych.
Pytanie
Dave1976
Witam
Panowie prośba o pomoc. Namierzyłem taką rzecz. Właściciel twierdzi że jest to część z rozbitego w czasie wojny pojazdu. Jego dziadek wykonał z tego szlifierkę. Może ktoś wie z czego to może pochodzić - nie znalazłem żadnych tabliczek znamionowych.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.