1lachowski22 Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 koledzy i płeć piękna (to nie o nas chłopach) mam sprawę a mianiwicie trafiłem na temat ukrywania czegoś (nie złoto i nie 100 ciężarówek) na terenie Kudowy Zdroju a konkretnie za byłym zakładem KZPB który był podczas wojny wykożystywany przez złych ludzi czy ktoś może mi napisać na ten temat mieszkam niedaleko i ciekawi mnie to mój adres1lachowski22@wp.pl. a teraz dzieki i do usłyszenia a wogule to Odkrywca był jkiedyś super ale sie popsuł może brak tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ładziak111 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 rzeczywiście zrobiło się wielkie gówno . drugi raz napiszę aby ten głąb który redaguje to pismo zrozumiał że skarby z zamków , czy jeszcze jakieś pierdoły z cyklu yło nie minęło " nie interesują szarego " poszukiwacza . proponuję więcej artykułów dla początkujących . apeluję do p.Kwiecińskiej aby zmieniła zdjęcie na aktualne .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ładziak111 jeżeli myślisz że wolno Ci kogokolwiek obrażać to gruba pomyłka. Dostajesz dwa kolejne ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.