dojara Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 Witam Prosze o identyfikacje kaliber ok 5,6mm Czy to broń sportowa czy myśliwska bo takie opinie też słyszałem oraz z jakich lat jest to cackoPOZD.
dojara Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 Witam Prosze o identyfikacje kaliber ok 5,6mm Czy to broń sportowa czy myśliwska bo takie opinie też słyszałem oraz z jakich lat jest to cackoPOZD.
Parowóz Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 prawdopodobnie małokalibrowy Arminius" wyprodukowany w Zella Mehlis w Turyngii (kolo Erfurtu)Czy juz cię kolego namierzyli za te zdjęcia czy jeszcze nie ? moze niedługo będziesz miał odwiedziny w domu jak wiekszośc kolegów z tego forumSchowaj go lepiej dobrze - a jak cię dopadną z nim to mów ze dopiero co znalazłeś i własnie miałeś zanieśc na policję oddać a schowałeś w domu aby nie dostał sie w niepowołane ręcePozdrawiam
Pytanie
dojara
Witam
Prosze o identyfikacje kaliber ok 5,6mm
Czy to broń sportowa czy myśliwska bo takie opinie też słyszałem oraz z jakich lat jest to cacko
POZD.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.