wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 Witam.Wrzucam fotki które mi się ostatnio trafiły.Mam proźbę pochwalcie się swoimi fotkami.pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 Może komuś się przydadzą do rekonstrukcji munduru WH.pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Trochę za dużo ich mam żeby wszystkie wrzucać. Sugeruję zamieszczać tylko ciekawostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Sama koncepcja stworzenia galerii zdjęć dokumentalnych (nie tylko Wehrmachtu), które stanowią nieocenione źródło wiedzy o „barwie i broni” jest bardzo dobry, ale:a) niech to będę zdjęcia chociaż z grubsza pogrupowane tematycznie (bo wrzucanie wszystkiego jak leci nie ma sensu i w konsekwencji nikomu pożytku nie przyniesie),b) niech niosą jaką wartość poznawczą – czyli ich jakość będzie na tyle dobra, żeby można było na ich podstawie wyciągać wnioski (pogłębiać wiedzę) na tamt umundurowania, wyposażenia – chyba, że chcemy się tylko pochwalić tym co mamy na dyskach (a tak jak Horst ja też mam tyle zdjęć, że mógłbym tygodniami siedzieć i faszerować nimi ten wątek).Na początek zdjęcie żołnierza Wehrmachtu w bluzie M36 z marszowo spakowanym ekwipunkiem – zwróćcie uwagę na przytroczenie A-ramy z torbą, menażką i celtą do plecaka oraz na mocno wypchany chlebak. Dodatkowo z przodu przewieszoną ma na szyi skrzynkę z amunicją do MG i zasobnik z zapasową lufą. Można więc domniemywać, że żołnierz ten był w obsłudze MG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Witam.Ja wrzuciłem te które mam zaczynam kompletować mundur WH i według mnie karzda fotka coś wnosi coś...pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Wolff - napisz do mnie na priva himbuldon@gmail.com - bo myślę, że będę mógł Ci pomóc!PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.