rorvik Napisano 2 Listopad 2003 Autor Napisano 2 Listopad 2003 WitamMoże ktoś orientuje się od czego ta szpilka długość 40 cm średnica ok 1cm. Mam namiar ale to bardzo daleko a informator ma tylko szpilkę. Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiamrorvik
jotes Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Od SU-76 na pewno nie - ogniwo nie miało nawet 30 cm szerokości, a sama szpilka była jeszcze krótsza...Pzdr,jotes
PATRON Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Witam,sprawdziłem : szpilka od Pantery : 65 cm długości - czyli nie to ....szpilka od ISU : 60 cm długości - czyli też nie to ...PZDR PATRON
jotes Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Nie, nie, żadne tam ciężkie wozy - one miały zawsze co najmniej pół metra gąsienicy. 40 cm jest w sam raz na wymienione przeze mnie Panzery :-)Pzdr,jotes
rorvik Napisano 4 Listopad 2003 Autor Napisano 4 Listopad 2003 Wielkie dzięki jak tylko ustalę co to jest - dam znać. Dziękuję i pozdrawiamrorvik
rorvik Napisano 2 Listopad 2003 Autor Napisano 2 Listopad 2003 WitamMoże ktoś orientuje się od czego ta szpilka długość 40 cm średnica ok 1cm. Mam namiar ale to bardzo daleko a informator ma tylko szpilkę. Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiamrorvik
rorvik Napisano 2 Listopad 2003 Autor Napisano 2 Listopad 2003 Kurcze nie mam - info mam przez telefon. Wiem, że jest tego dużo i w niezłym stanie. Kto wie jakie wymiary ma ogniwo od T-34?rorvik
jotes Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Od T-34 na pewno nie. Raczej od PzIII, IV.Pzdr,jotes
rorvik Napisano 2 Listopad 2003 Autor Napisano 2 Listopad 2003 WitamJotes Twój post bardzo mnie cieszy:DDDD Mam jednak prośbę czy ktoś mógłby zweryfikować te przypuszczenia? Dysponuje ktoś ogniwami od Panzer III lub IV i mógłby to sprawdzić?Dziękuje i pozdrawiamrovik
Pytanie
rorvik
Może ktoś orientuje się od czego ta szpilka długość 40 cm średnica ok 1cm. Mam namiar ale to bardzo daleko a informator ma tylko szpilkę. Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam
rorvik
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.