rorvik Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 WitamMoże ktoś orientuje się od czego ta szpilka długość 40 cm średnica ok 1cm. Mam namiar ale to bardzo daleko a informator ma tylko szpilkę. Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Od SU-76 na pewno nie - ogniwo nie miało nawet 30 cm szerokości, a sama szpilka była jeszcze krótsza...Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Witam,sprawdziłem : szpilka od Pantery : 65 cm długości - czyli nie to ....szpilka od ISU : 60 cm długości - czyli też nie to ...PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Nie, nie, żadne tam ciężkie wozy - one miały zawsze co najmniej pół metra gąsienicy. 40 cm jest w sam raz na wymienione przeze mnie Panzery :-)Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 4 Listopad 2003 Autor Share Napisano 4 Listopad 2003 Wielkie dzięki jak tylko ustalę co to jest - dam znać. Dziękuję i pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 WitamMoże ktoś orientuje się od czego ta szpilka długość 40 cm średnica ok 1cm. Mam namiar ale to bardzo daleko a informator ma tylko szpilkę. Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Prosimy zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 Kurcze nie mam - info mam przez telefon. Wiem, że jest tego dużo i w niezłym stanie. Kto wie jakie wymiary ma ogniwo od T-34?rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Od T-34 na pewno nie. Raczej od PzIII, IV.Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 WitamJotes Twój post bardzo mnie cieszy:DDDD Mam jednak prośbę czy ktoś mógłby zweryfikować te przypuszczenia? Dysponuje ktoś ogniwami od Panzer III lub IV i mógłby to sprawdzić?Dziękuje i pozdrawiamrovik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
rorvik
Może ktoś orientuje się od czego ta szpilka długość 40 cm średnica ok 1cm. Mam namiar ale to bardzo daleko a informator ma tylko szpilkę. Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam
rorvik
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.