Roman-XLT Napisano 16 Marzec 2007 Autor Napisano 16 Marzec 2007 Znalazłem kazika z pogonią 18mm średnicy ładny stan .Czy ktoś już taką ma?.pozdrowienia wszystkim nypaczom!
pokemon Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Takich jest kilkanaście typów. Jaki rocznik itd. ? Można fotkę?
Roman-XLT Napisano 19 Marzec 2007 Autor Napisano 19 Marzec 2007 Mam jeszcze z orłem po dwóch stronach .Tylko ten orzeł to prawe skrzydło ma jakieś dziwne tak na jednej jak i na drugiej.
sopel69 Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 No to masz Roman destrukta menniczego daj fotkę to zerkniemypozdrawiam
pokemon Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 Podwójne bicie Romanie. Góra-dół, później ktoś obrócił blaszkę i znowu to samo. Pośpiech? Bałagan? Może mincerz zapił. Tak więc moneta ma na każdej ze stron awers i rewers, czyli w sumie dwa awersy i dwa rewersy na przemian he,he. Ciekawy destrukt. Gratuluję!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.