muslim Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 Koło od transportera, ale jakiego – średnica 59cm, sygnatury na bandażu 575/48 – 512 KO No 766 B CONTINENTAL 18.Drugie koło średnica 65 w oponie, 51.5 sam metal. Opona nie jest oryginalna. Nie znalazłem żadnych oznakowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 Koło od transportera, ale jakiego – średnica 59cm, sygnatury na bandażu 575/48 – 512 KO No 766 B CONTINENTAL 18.Drugie koło średnica 65 w oponie, 51.5 sam metal. Opona nie jest oryginalna. Nie znalazłem żadnych oznakowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 zobacz:http://www.lerenfort.fsnet.co.uk/page80.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Witam! te drogie kolo jest od Infanteriekarre(If.8)Pzdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 witam .Wybacz Muslim że się dorzucę, to mój dzisiejszy połów.marki continnetal.To niwątpliwie niemieckie, prawdopodobnie od transportera ?pozdrawiam.tylko od czego dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 o właśnie ta sama firma - obecnie kiepskie laczki produkują testowałem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 średnicy nie mierzyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Janek te twoje sa od Sd.Kfz.7Pzdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Sd.Kfz 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 muslin twoje kolo od transportera to polowka wewnetrznego od 251mietek ta strona dotyczy kol zewnetrznych a nie wewnetrznych pozatym nie dokonca sie z nia zgadzam janek twoje to bez watpienia wewnetrzne od 7 7 duzych 14 malych otworow i 21 nitow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 Staen a masz pewność że to jest od Infanteriekarre(If.8) ?Jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
muslim
Koło od transportera, ale jakiego – średnica 59cm, sygnatury na bandażu 575/48 – 512 KO No 766 B CONTINENTAL 18.
Drugie koło średnica 65 w oponie, 51.5 sam metal. Opona nie jest oryginalna. Nie znalazłem żadnych oznakowań.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.