cooler33 Napisano 14 Marzec 2007 Autor Napisano 14 Marzec 2007 znalazłem lufę do km :)jest prosta i nienaruszona,tylko ma na sobie ok. 1 mm nalotu rdzykaliber ok. 8 mm,dzisiaj ja trochę oczyszczę z rdzy i zrobie kilka fotografii i wrzucę na forumczy trzeba ja koniecznie przewiercić ?
cooler33 Napisano 16 Marzec 2007 Autor Napisano 16 Marzec 2007 pozbędę się ale kolega powiedział że to zapaspwa lufa do mg :( szkoda
wolff Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Witam.Poco się pozbywać weź utnij kawałek pręta 30cm o podobnej średnicy wstaw w miajsce gdzie wchodzi łuska i zaspawaj.pozdr.wolff
milbas Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Lepiej zabunkrować i czekać na lepsze czasy. Może za parę lat ...pozdrawiamMILBASPs. Ups Co ja mówię - musisz na policję :-)
cooler33 Napisano 14 Marzec 2007 Autor Napisano 14 Marzec 2007 znalazłem lufę do km :)jest prosta i nienaruszona,tylko ma na sobie ok. 1 mm nalotu rdzykaliber ok. 8 mm,dzisiaj ja trochę oczyszczę z rdzy i zrobie kilka fotografii i wrzucę na forumczy trzeba ja koniecznie przewiercić ?
milbas Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 Zdecydowanie trzeba się albo zglosić na policję i oddać z ciężkim sercem, albo się nie przyznawać.Przewiercenie cię nie ratuje.PozdrawiamMILBAS
Pytanie
cooler33
kaliber ok. 8 mm,dzisiaj ja trochę oczyszczę z rdzy i zrobie kilka fotografii i wrzucę na forum
czy trzeba ja koniecznie przewiercić ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.