FalkenBurg Napisano 12 Marzec 2007 Autor Share Napisano 12 Marzec 2007 Mam mały problem nigdzie nie mogę dostać okładzin do Colt Model 1908 Proszę o pomoc bo ani na allegro nie znalazłem ani na żadnych innych portalach internetowych.Może panowie znają jakiś sklep internetowy który ma w ofercie jakieś zastępcze okładziny proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e g z e k u t o r Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 nie ma lepszej zabawy i sposobu poznania broni niż zrobienie jej samemu wg rysunków techn. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 2 tyg. temu widzialem na Kole(warszawa) cale pudelko okladzin.Generalnie male rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 Nie mam dostępu do warsztatu a mieszkam w ZŁocieńcu w zah pom wiec do warszawy mam z 800 km ,jedyne narzędzia to te co są w skrzynce u ojca w samochodzie i moje zbiornik na elektrolize a mam jeszcze trochę pieniędzy po świętach i mugł bym se kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Gdyby był wzór do kopiowania to mam znajomego z kopiarką do drewna. Wprawdzie robi on na tej maszynie zwykle rękojeści ergonomiczne do sportu ale pewnie i to by zrobił. Ostatnio go zaraziłem rękojeściami do rewolwerów czarnoprochowych i robi.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 Niestety nie mam żadnego wzorca a a nie wiem dobze jak one mają wyglądać bo mam mało czasu zawsze na internet żeby se posprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e g z e k u t o r Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 problem w tym, czy TY posiadasz: - pistolet - rewolwer - różne modele broni były produkowane w 1908 rokujeśli to ten, to okładziny można dorobić ręcznie w jakieś 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e g z e k u t o r Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 jest na googlach rysunek części, okładziny sa płaskie, nie jakies wypukłe, czy skomplikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Te okładziny na fotce są moletowane. Gładkie takie to może i dorobi się w godzinę. Samemu raczej takiej moletki się nie uda zrobić, koszt takiej usługi na tak małej powieszchni to jakieś 150-200zł. Znajomy w tym celu wysyłał osade gdzieś pod Poznań, za niewiele więcej zapłacił ponad 300zł + koszty wysyłki.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 15 Marzec 2007 Autor Share Napisano 15 Marzec 2007 rewolwer jest w moim posiadaniu oczywiście zdezaktywowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.