janek_toruń Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 no właśnie czy to jest pruski granat ?czy to prawda że to jest pierwszy seryjnie produkowany granat typ jajcowy"znalazłem tego całe wiadro he i wszystkie puste,pozdrawiam serdecznie dziękuje z góry za rozwianie moich watpliwości,pozdrjanekaaaaaaaaa jeszcze na dnie bicia trzy duże litery, P B Bi w takim układzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 dołączam się do kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greggg Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Hi!!Skoro o wilku mowa to ja jestem autorem tej stronki, choć niestety dawno już nie modernizowanej.Po pierwsze gratuluje trafienia.Po drógie mam pytanko - czy wszystkie jaja maja bicia PBB? I czy mógłbym sie także pisac na takie jajko, gdyż z takimi biciami mam w kiepskim stanie??Prosze o kontakt.Pozdrawiam!!! Greg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 i ja chce jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 6 Listopad 2003 Autor Share Napisano 6 Listopad 2003 toż czemu nie,a bicia popatrzę na wszystkich i dam znać,jaki ten swiat małypozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 6 Listopad 2003 Autor Share Napisano 6 Listopad 2003 toż czemu nie,a bicia popatrzę na wszystkich i dam znać,jaki ten swiat małypozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 3 Listopad 2003 Autor Share Napisano 3 Listopad 2003 Kotki moje musimy zamknąć bar.Wybaczcie.aaaaaaaaaaaa i musze miec trozkę czasu na przygotowanie skorupek do przesyłek.pozdrwiecie praca pracaps:oczywiście do momnetu tego postu wszystkjie zamówienia będą zrealizowanepozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 no właśnie czy to jest pruski granat ?czy to prawda że to jest pierwszy seryjnie produkowany granat typ jajcowy"znalazłem tego całe wiadro he i wszystkie puste,pozdrawiam serdecznie dziękuje z góry za rozwianie moich watpliwości,pozdrjanekaaaaaaaaa jeszcze na dnie bicia trzy duże litery, P B Bi w takim układzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 I owszem:http://www.poszukiwanieskarbow.com/greg/gren_2.htmchoć wcześniej były kuliste.Jak byś chiał się rozstać z którymś z takowych to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 spoks jest tego mnogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 ta stronka niesamowita, gratulacje stwórcy,pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 Jeśli chciałbyś się pozbyć jeszcze jednego to napisz:))))Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 ja tez bym sie pisal na takie cudenko.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 ok jest tego 50 szt, z przyjemnościąpozzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 Może masz gg to byśmy pogadali bo mam problemy z wysłaniem Ci emaila?Jakby co to mój numer: 2313556.Pzdr:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
janek_toruń
no właśnie czy to jest pruski granat ?
czy to prawda że to jest pierwszy seryjnie produkowany granat typ jajcowy"
znalazłem tego całe wiadro he i wszystkie puste,
pozdrawiam
serdecznie dziękuje z góry za rozwianie moich watpliwości,
pozdr
janek
aaaaaaaaa jeszcze na dnie bicia trzy duże litery, P B
B
i w takim układzie
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.