Paweł80 Napisano 6 Marzec 2007 Autor Share Napisano 6 Marzec 2007 Witam.Może to nie konserwacja ale jak ktoś znajdzie stare pióro to mu się moze przydać:)Otóż moje wieczne pióro znanej firmy na P zaschło. Dawno nim nie pisałem ale w końcu kupiłem nabój lecz niestety mimo usilnych prób nie chce zacząć pisać. Jest na to jakiś sposób?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Rotring"- Reiniger fur fuller- do nabycia w sklepie papierniczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 Dzięki Parowóz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Najprościej namoczyć w zwykłej wodzie i poczekać parę godzin. Gorsza sprawa jak zbiorniczek był pełny, wtedy trzeba zmieniać wode i czekać ze dwa trzy dni. Parokrotnie walczyłem z takimi piórami.WojtekPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Cyrograf15 09:59 07-03-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.