piotrek71 Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam Poszukuje informacji , zdjęć lub opisów na temat mocowania tabliczek informacyjnych stosowanych na motorach BMW w czasie II W.Ś..Chodzi mi o tabliczki które były mocowane np .na baku, bądz na kosz motoru, a wiec co był tam napisane oraz gdzie sie one konkretnie znajdowały.Pytam , bo jestem w trakcie restaurowania motoru i chciałem cos takiego na nim umieścić.Pozdrawiam gorąco.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam . Jaki model BMW restaurujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlopiur Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Piotrek mówiłem zadaj to pytanie na naszym forum Satron tam też ci odpowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Chodzi rozumiem o tabliczke znamionową, bo tak sie to nazywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Piotr kolega powyzej zadał sensowne pytanie jaki motocykl restaurujesz bo nie wiemy czy chodzi Ci o tabliczke znamionową tabliczke wytwórcy czy delera czy w motocyklach wojskowych zakładów remontowych z danymi technicznymi sprecyzuj pytanie to sie jakos pomoze pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek71 Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam ponownie Restauruje" to moze zle powiedziane.Bawie sie w przeróbke m 72 na jedno z BMW przeznaczone do GRH.A ze ze mnie detalista chce zrobic to w miare dokładnie.Chodzi mi o tabliczki typu:Hier nur Brems flussigkeit einfullen!" czy St 12004 lub np.St 41532 oraz inne .Gdzie one występowały i były napijane.Mam takowe i chce je nabic.Dzieki za zainteresowanie.Czlopiur - tam tez napisze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.