cukierrro Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Witam mam prośbę o id klamry i guzika (nad koroną na guziku jest krzyż - może być słabo widoczny)wydatowanie tych przedmiotów i kto je mogł noscić, jak ktoś wie cokolwiek proszę uświadamiać ;) pozdro
ded Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 http://www.pugoviza.ru/files/class_butt_cat.shtml?d=1&n=cron&fn=cron
cukierrro Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Witam mam prośbę o id klamry i guzika (nad koroną na guziku jest krzyż - może być słabo widoczny)wydatowanie tych przedmiotów i kto je mogł noscić, jak ktoś wie cokolwiek proszę uświadamiać ;) pozdro
zaku Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Guzik carski. Nie pamiętam czyj, chyba liberyjny..
kokesh Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Guzik to ,,Urzędnik Carski'', klamra nie koniecznie do kompletu raczej jakaś damska ozdobna .Pozdro...
Pytanie
cukierrro
Witam mam prośbę o id klamry i guzika (nad koroną na guziku jest krzyż - może być słabo widoczny)wydatowanie tych przedmiotów i kto je mogł noscić, jak ktoś wie cokolwiek proszę uświadamiać ;) pozdro
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.