binekr Napisano 3 Marzec 2007 Autor Napisano 3 Marzec 2007 Hallo. Poszukuje osob mieszkajacych w Holandii na wspolne wyprawy. Rowniez na kilkudniowe wypady np. do Polski.Pozdrawiam, Robert.
binekr Napisano 3 Marzec 2007 Autor Napisano 3 Marzec 2007 Szukam glownie militariow i monet. Nawiaze rowniez kontakt z poszukiwaczami z Belgii i Niemiec.Pozd. Robert.
pik12 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Przebywam w Brukseli.Czy chodzenie z wykrywko w BBelgij jest legalne.Bylem dwa razy w parku znalazlem pare monet.Wybieram sie na plaze do Ostedy.
binekr Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 W Belgii mozna szukac legalnie, z wyjatkiem stanowisk archeologicznych. Nie mozna rowniez poszukiwac obiektow archeologicznych".Pozd. Robert.
kindzal Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Tilburg pozdrawia ! Co konkretnego proponujesz ?
binekr Napisano 16 Marzec 2007 Autor Napisano 16 Marzec 2007 Wypady na przyklad do Belgii (Ardeny).Rowniez do Polski, 2,3 razy w roku.Proboje skompletowac grupe kilku osob, na razie jest nas 3 (dwoch Holendrow i ja ).Chodzi mi glownie o poszukiwania militariow, ale inne ciekawe propozycje sa mile widziane.Mieszkam w okolicy Leiden.Moj mail: gerhard1966@orange.nl
kutno Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 ja od czerwca bede przebywał w holandii ..prawdopodobnie miejscowośc Ter Aar
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.