binekr Napisano 3 Marzec 2007 Autor Share Napisano 3 Marzec 2007 Hallo. Poszukuje osob mieszkajacych w Holandii na wspolne wyprawy. Rowniez na kilkudniowe wypady np. do Polski.Pozdrawiam, Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binekr Napisano 3 Marzec 2007 Autor Share Napisano 3 Marzec 2007 Szukam glownie militariow i monet. Nawiaze rowniez kontakt z poszukiwaczami z Belgii i Niemiec.Pozd. Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik12 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Przebywam w Brukseli.Czy chodzenie z wykrywko w BBelgij jest legalne.Bylem dwa razy w parku znalazlem pare monet.Wybieram sie na plaze do Ostedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binekr Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 W Belgii mozna szukac legalnie, z wyjatkiem stanowisk archeologicznych. Nie mozna rowniez poszukiwac obiektow archeologicznych".Pozd. Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Tilburg pozdrawia ! Co konkretnego proponujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binekr Napisano 16 Marzec 2007 Autor Share Napisano 16 Marzec 2007 Wypady na przyklad do Belgii (Ardeny).Rowniez do Polski, 2,3 razy w roku.Proboje skompletowac grupe kilku osob, na razie jest nas 3 (dwoch Holendrow i ja ).Chodzi mi glownie o poszukiwania militariow, ale inne ciekawe propozycje sa mile widziane.Mieszkam w okolicy Leiden.Moj mail: gerhard1966@orange.nl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 ja od czerwca bede przebywał w holandii ..prawdopodobnie miejscowośc Ter Aar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.