ARKADIO.IE Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 Witam :) Poszukuję osoby z Szydłowca ,lub dość bliskiej okolicy w/w miasta :)Ja znam tereny Skarżyska:)ps.cel- kolorowe wykopki:)pozdrawiam Arkadio.ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ex Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 ARKADIO.IE podaj maila lub napisz na explor@op.pl możemy pogadać na temat Szydłowca, ja też jestem ze Skarżyska, a pod Szydłowiec wybieram się w przyszłym tygodniu.pzdrex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 3 Marzec 2007 Autor Share Napisano 3 Marzec 2007 Witam Odnośnie priw to jest lekki problem ,jeśli możesz to zarejestruj się na PO http://www.poszukiwanieskarbow.com/nindexd.htmltam można pisać prywatne wiadomości ,to sobie pogadamy:)okja jestem tak samo zarejestrowany jak tupozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Wał Pomorski, teraz Skarżysko, może jeszcze Kościelne......... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Acer czego pyszczysz brykasz po wątkach z twoimi trzema groszami - siedzisz przed kompem i nabijasz cyferki a ruszyć d…. ci się nie chce -a jak ktoś coś -to jakieś głupie gatki-bierzesz coś ??? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 ARKADIO.IE a ty jak chcesz złapać kontakt to uruchom pocztę bo masz wyłączoną albo się odezwij na moją –pozdro huk 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Nie podoba ci się - nie czytaj.Bez odbioru.ps. mam inne miejscówki niż w Skarżysku.Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 acer masz racje ! -zostawiam to już bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam Acer jesteś bardzo blisko znów" Skarżysko Książęce jeśli wiesz ,gdzie to jest to fajnie?Ale co boli Cię to?Troszkę się przemieszczam:)Z Kościelnego jedzie się na Świerczek ,skręcasz na Lipowe Pole,przejedziesz całą wioskę i skręcasz w prawo i zaczyna się Książęce.pozdrawiamps. Huk 100 coś mam porobione z pocztą,najlepiej złap mnie na innym F.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 ja nie chodze po innym F.chcesz to pisz na na moją pocztę-pozdro dla acera :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam huk 100 mam problemy nie można odnaleśc hosta i itd;pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Nie, nie boli mnie po prostu właśnie pomyślałem że się przemieszczasz - ot co.Co do Skarżyska - więcej nic nie mówię - w okolicach pobliskich też wyszło mi kilka ciekawych fantów :)Koniec transmisji - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam ,a jeszcze jedno acer jest z Kościelnego?:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam Acer mnie też wyskoczyło dośc sporo,A i okolice są dośc ciekawe?Wiem dośc sporo o bajerach partyzandzkich,od mojego dziadka, Psełdonim Ż....) - Lekko Ponury" A pewien pan, który napisał książkę o tych stronach i tamtych oddziałach p.Pająk, to jest mojego kolegi dziadek.Więc jak można sie nie interesować ,toż to grzech:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Odpowiedź na pytanie Arkadio :Nie, acer nie jest z Kościelnego, aczkolwiek bywa tam i w okolicach i ma tam kolegów :)Natomiast ja zamierzam wybrać się do Szczecinka i okolic :)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam,Huk 100 ,a na skype jest możliwe?pozdrawiamps.odpowiedz dla Acera :) Jeśli tak ,to zapraszam,czym chata bogadata i nie gniewaj się, bo sie rozpłacze :) Też jestem wrażliwy:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 skyp tak ---- ale wieczorem -strazakone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam, a ja jak Arkadio.iepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 Witam Jeszcze jedno Acer mój Dziadek urodził się na Kościelnym,troszkę dalej za Kościołem(drewniany) po lewej jadąc na Swierczek i Grzybową G. ale fajnie może, mamy wspólnych znajomych?:)kto wie?pozdrawiam i bardzo pozdrawiam Acera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Szydłowiec wita!gg2547481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.