Skocz do zawartości

Szydłowiec

ARKADIO.IE

Rekomendowane odpowiedzi

ARKADIO.IE podaj maila lub napisz na explor@op.pl możemy pogadać na temat Szydłowca, ja też jestem ze Skarżyska, a pod Szydłowiec wybieram się w przyszłym tygodniu.
pzdr
ex

Witam Odnośnie priw to jest lekki problem ,jeśli możesz to zarejestruj się na PO
http://www.poszukiwanieskarbow.com/nindexd.html

tam można pisać prywatne wiadomości ,to sobie pogadamy:)ok
ja jestem tak samo zarejestrowany jak tu
pozdrawiam

Acer czego pyszczysz brykasz po wątkach z twoimi trzema groszami - siedzisz przed kompem i nabijasz cyferki a ruszyć d…. ci się nie chce -a jak ktoś coś -to jakieś głupie gatki-bierzesz coś ??? -pozdro

Witam Acer jesteś bardzo blisko znów" Skarżysko Książęce jeśli wiesz ,gdzie to jest to fajnie?
Ale co boli Cię to?Troszkę się przemieszczam:)
Z Kościelnego jedzie się na Świerczek ,skręcasz na Lipowe Pole,przejedziesz całą wioskę i skręcasz w prawo i zaczyna się Książęce.
pozdrawiam
ps. Huk 100 coś mam porobione z pocztą,najlepiej złap mnie na innym F.
pozdrawiam

Nie, nie boli mnie po prostu właśnie pomyślałem że się przemieszczasz - ot co.

Co do Skarżyska - więcej nic nie mówię - w okolicach pobliskich też wyszło mi kilka ciekawych fantów :)

Koniec transmisji -

Witam Acer mnie też wyskoczyło dośc sporo,A i okolice są dośc ciekawe?
Wiem dośc sporo o bajerach partyzandzkich,od mojego dziadka, Psełdonim Ż....) - Lekko Ponury" A pewien pan, który napisał książkę o tych stronach i tamtych oddziałach p.Pająk, to jest mojego kolegi dziadek.Więc jak można sie nie interesować ,toż to grzech:)
pozdrawiam

Odpowiedź na pytanie Arkadio :

Nie, acer nie jest z Kościelnego, aczkolwiek bywa tam i w okolicach i ma tam kolegów :)

Natomiast ja zamierzam wybrać się do Szczecinka i okolic :)

pozdr

Witam Jeszcze jedno Acer mój Dziadek urodził się na Kościelnym,troszkę dalej za Kościołem(drewniany) po lewej jadąc na Swierczek i Grzybową G.
ale fajnie może, mamy wspólnych znajomych?:)kto wie?
pozdrawiam i bardzo pozdrawiam Acera:)

• 2 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie