Merdoc Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 witam jak poprawic temu cudenku samopoczucie pozdrawiam merdoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Witam, ja się nie rozczulalem i jechałem delikatnie drobną mosiężną szczoteczką, trochę oskrobywałem patyczkiem. W sumie wyglądała jak twoja. Zaraz zamieszczę skana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 O, tak wygląda.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 dzieki boruta a mam pytanko morzesz mi napisać pełną nazwe tego maleństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 To jest TAg der Arbeit, zresztą możesz potrzymać z tydzień w oliwce, mniej inwazyjna metoda.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Że Tag to wiadomo ale Arbait to szczoteczką, gdzie nabytą?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 W hipermarkecie można dostać zestaw 3 szczoteczek: stalowej, mosiężnej i plastikowej. I taką to czyściłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.