doom1 Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 Wersja trochę odchudzona- powiedziałbym anorektyczna, ale blachy jeszcze całkiem zdrowe, a i uszczelka jak nowa...
doom1 Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 Dziś na Barbakanie spotkałem Hitlera", ale jest w stanie agonalnym...
maras2 Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Witam Glogowskich kopaczy!!!Niezle fanty w Glogowie i okolicy...Ja tam na razie cisne po lasach kolo serbow, glownie monetki, pruskie plomby i takie tam pierdolki. A, i lasek kolo maniowa - tam mi wyszlo sredniowieczne sreberko.A moze jakis wypad gdzies dalej? okolice Szprotawy? Moze jakis inny pomysl? Beda chetni?
maras2 Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Przy tych kolekcjach to ja nie mam czym sie chwalic!!!To sa moje pierwsze fanciki, jak cos wiecej uzbieram to rzuce na forum. Wszystko schodzone, cholera. Musze szukac swiezych miejsc...
maras2 Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 No nie wiem - predzej brak czasu a chęci na pokopanie są zawsze - przynajmniej u mnie. A chętnych chyba nie ma...
aniolg Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam jeśli organizujecie jakąś grupe Głogowską w stronę Szprotawy chetnie sie przyłącze ze swoim autkiem nr gg 9379938 Pozdrawiam
maras2 Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 No zawsze to ktos - preferowalbym sobote,od rana. Pewien pan z Towarzystwa Borów Dolnośląskich powiedzial mi, ze jaks grupa ze Szczecina(!) trafila na slady po Gross Deutschland, w pewnym miejscu.Wiec chyba warto tam jechac...
maras2 Napisano 11 Czerwiec 2007 Napisano 11 Czerwiec 2007 Jakis widelczyk. Eeee, pewnie jakies g....Ale odwracam go na druga strone, a tam...
maras2 Napisano 11 Czerwiec 2007 Napisano 11 Czerwiec 2007 ...no wlasnie to. Jakim cudem sie uchowal w tym miejscu, to nie wiem. Tam juz byl chyba kazdy, kto kopie, a jednak...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.