Skocz do zawartości

REKONSTRUKCJA 23 PUŁK ALTYLERII LEKKIEJ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem kolekcjonerem odznak i odznaczeń polskich, także dla hobby bardzo czesto odwiedzam rozmaite rekonstrukcje historyczne na terenie całego kraju. Chciałbym jednak założyć własna grupe rekonstrukcyjną, całkowicie inna niż wiekśzość obecnie działających.

Chciałbym, aby grupa taka ( stowarzyszenie) budowała na podstawie planów, zdjęć i pomiarów rekonstrukcje dział,haubic, armat i możdziezy itp, wchodzących w skład 23 PAL.Oczywiscie nie wszystko naraz. Ja ze swej strony powiedzieć moge, iż mam dostęp do wielu pomocnych, ciężkich maszyn, umiejętność obróbki metali, a także dysponuje określona suma pieniędzy, ktorą mogę na ten cel przeznaczyć.

Poszukuje osob z terenu śląska i zagłębia dąbrowskiego, ktorzy podobnie jak i ja swoje wolne chwile poświecają swemu hobby - historii naszego regionu. Poszukuje osób, ktorzy zechcą wraz ze mna realizować cele stowarzyszenia, ktorzy nie będą tylko brać, ale będą umieli dawać, tworzyć i cieszyć się tym. Nie musisz mieć jakiegos konkretnego wieku, wykształcenia,stanu konta, czy nawet munduru. Ważne aby byly chęci i zapał.
Osobom, ktorzy potrafią tylko gadać" czyli tzw bajkopisarzom z góry dziekujemy. Szukam ludzi kreatywnych.

Będę też wdzięczny wszystkim osobom, ktorzy takie stowarzyszenie juz zakładali i chcieliby słyżyć radą i pomocą przy jego tworzeniu.

Moj meil: swojtas1@wp.pl
GG: 1336602

Witam METAKS.
Jestem członkiem stowarzyszenia GRH G.O. ŚLĄSK odtwarzamy pułki śląskie: 11pp, 73pp, 75pp, chętnie służymy radą i pomocą. Link do naszej strony: http://www.profort.org.pl/
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie