MAB Napisano 26 Luty 2007 Autor Share Napisano 26 Luty 2007 Panowie, gorąca prośba...Czy ktoś posiada może zdjęcia brezentowego przybornika do RKM-u wz. 28 w odniesieniu do jakieś skali np. linijki?Niedługo będę zaczynał szycie ładownic do celów rekonstrukcyjnych i pomyślałem, że przy okazji warto byłoby też zrobić przybornik.Pozdrawiam, MAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 jak pisałem wejdz na PS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 Ja zrobiłem a oko" porównując ze zdjęciem i wyszedł w miarę dobrze :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 27 Luty 2007 Autor Share Napisano 27 Luty 2007 No niby tak.Ale nie mam żadnego porównania zdjęcia ze skalą.Może wyjść dobrze, ale niekoniecznie...Pzdr., Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Naprawdę nikt nie jest w posiadaniu tego elementu?Pzdr., Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.