wolff Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 Witam.Czy warto kupować chlebak http://mundury-historyczne.pl/sklep/product_info.php?cPath=24_32&products_id=68 chodzi mi dokładnie o to czy jest dobrze odwzorowany?pozdr.wolff
Teutonic Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Na allegro dostaniesz prawie o połowę taniej. A swoją drogą - mimo tylu wątków dotyczących firmy M-H - wciąż znajdują się ludzie, którzy na to trafiają. Zdumiewające!!! A wystarczy odrobina wysiłku, by poczytać na tutejszym forum o M-H lub poszukać na allegro lub podobnych.
Stadler Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Wiesz Teutonic- ten gość prowadzi interes, ceny ma jakie ma, widać musi się opłacać, skoro nadl to ciągnie i co jakiś czas zwiększa ofertę. To już generalnie sprawa ludzi, czy kupią za takie pieniądze, ja bym tego za 60 nie kupił, kwestia podejścia do rekonstrukcji- albo kupować co jest, albo, jak ja- czekać na okazje...
Teutonic Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Masz rację Stadler. Ja tylko chciałem zwrócić uwagę, że ludzie zanim zadadzą jakieś pytanie nt. umundurowania i wyposażenia nie zajrzą do innych wątków tego forum, by poznać opinię w danej sprawie. Chyba się z tym zgodzisz? Przecież ten problem powraca i powraca. Jakieś czary M-H?? :-))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.