wolff Napisano 25 Luty 2007 Autor Share Napisano 25 Luty 2007 Witam.Czy warto kupować chlebak http://mundury-historyczne.pl/sklep/product_info.php?cPath=24_32&products_id=68 chodzi mi dokładnie o to czy jest dobrze odwzorowany?pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 To wczesny DDR, w miarę się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Na allegro dostaniesz prawie o połowę taniej. A swoją drogą - mimo tylu wątków dotyczących firmy M-H - wciąż znajdują się ludzie, którzy na to trafiają. Zdumiewające!!! A wystarczy odrobina wysiłku, by poczytać na tutejszym forum o M-H lub poszukać na allegro lub podobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Wiesz Teutonic- ten gość prowadzi interes, ceny ma jakie ma, widać musi się opłacać, skoro nadl to ciągnie i co jakiś czas zwiększa ofertę. To już generalnie sprawa ludzi, czy kupią za takie pieniądze, ja bym tego za 60 nie kupił, kwestia podejścia do rekonstrukcji- albo kupować co jest, albo, jak ja- czekać na okazje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Masz rację Stadler. Ja tylko chciałem zwrócić uwagę, że ludzie zanim zadadzą jakieś pytanie nt. umundurowania i wyposażenia nie zajrzą do innych wątków tego forum, by poznać opinię w danej sprawie. Chyba się z tym zgodzisz? Przecież ten problem powraca i powraca. Jakieś czary M-H?? :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Pełna zgoda :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.