FestungGlogau Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Za walke z patryzantami orginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 bardzo ładnie prezentują się wyroby Pana Panasiuka ...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Witam. Jesli mozna wiedziec, ktoz to jest Pan Panasiuk" ??Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 http://www.grawerapanasiuk.pl/:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Festung czy moglbys zarzucic fotke rewersu tej bandy??Wybacz mi moja ciekawosc ale duzo za nia dales???pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 To tyl i ciekawa informacja dla kolegi stena mam ja z cala skrzynka fantow i mundurami ss od milego starszego austryjaka ktory dal mi to zeby nikt tego nie zniszczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 I wszystko dal mi za darmoNaszywki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 naszywki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 naszywki3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Bagnety i kordziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Odznaki i odznaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 To ta szrzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Klamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Mundurek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Mundurek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 I tak pewnie znajdzie sie na tym forum nastepny specjalistakwestionujacy orginalnosc tych rzeczy. Lecz mam to gdzies bo nic nikomu nie musze udowadzniac. Te zdjecia niech mowia same za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Piękna kolekcja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azor Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Bardzo ładna kolekcja ta pierwsza kurtka to drelich ''roboczy'' chyba jelsi tak te te patki raczej tam nie pasują ? Co do zdjec to jesli miałbym na ich podstawie stwierdzic ze to oryginał to są za słabe aby wydać taka opinie, ale jelsi otrzymałes to z pewnego źródła to inna sprawa, teraz pozostaje ci tylko ładnie je wyeksponować na manekinach (plus małe dodatki) i będzie miodzio...Czy ten niesmiertelnik co masz to też w prezencie czy wykop ? Chodzi mi o SS Geiera bo mam tej samej dywizji ale nieco inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Masz racje Azor ale poszukalem i sa na nich fajne sygnaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Festung poprostu dobiles mnie,fanciory masz przednie.Dzieki za fote Bandy"Ja w Reichu poznalem dziadka ,ktory sluzyl na Admiral Graff Spee" i ma pare ciekawych rzeczy do uratowania przed zniszczeniem".Moze mi sie uda je uratowac.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Ta bluza to jest robocza a patki, wronka i pagon sa nieprzyszyte Zgodnie z opowiescia wlasciciela niemcy stosowali te bluzy w dzialach samobierznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.