PPSZ Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 Dlaczeggo bocian usunoł mi post chciałem sie dowiedziec ile można dac za fant Bocian powinieneś odleciec do cieplejszego kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Spoko chlopieBocian od dluzszego czasu juz malo co usuwa- a jesli ktos cos usunol to widzocznie byl do tego powod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 znalezienie trwalo raptem 30 sekund....http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=426487 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPSZ Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 ale niema go na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 czlowieku kliknij w link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPSZ Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 a gdzie jest mój post człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Witam, wątek został przerzucony do działu Towarzyskie: HydePark... (Podobnie jak za chwilę ten). Na forum generalnie nie powinno się zamieszczać linków zewnętrznych ie stanowiących bezpośredniej odpowiedzi do pytania postawionego w wątku". Czasem, w ważnych lub ciekawych sprawach odstępuje się oczywiście od tej reguły. Generalną zasadą jednak jest, że pytania typu ile to może być warte" powinny lądować w dziale Towarzyskie (lub Nasze Odkrycia, jeśli do niego pasują).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.