krasnal Napisano 22 Luty 2007 Autor Share Napisano 22 Luty 2007 Witam Panowie moze sa chetni na mieszanie w kotle, oczywiscie jak sie pogoda poprawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Pewnie że są. Możemy się umówić jak wiosna przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 22 Luty 2007 Autor Share Napisano 22 Luty 2007 No oczywisciea a Ty tu gdzies z okolic czy dojezdzajacy?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 My wszyscy to tutejsi ;) Luger moze i ja bym sie podłączył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Myślę, że kilku będzie chętnych na taką wycieczkę.Krasnal my wszyscy utejsze" tylko trochę dojechać musimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 23 Luty 2007 Autor Share Napisano 23 Luty 2007 No ze tutejsi to ja rozumiem :) I jakby nie patrzec to kazdy tutejszy mile widziany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Witajcie !Może i ja bym się wybrał!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Omen, śmiertelnie sie wynudzisz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 26 Luty 2007 Autor Share Napisano 26 Luty 2007 Witam chetnych Panow, ustalamy jakies konkretne miejsce czy wybieramy jakas piekna wioske i okoliczne lasy gdzie byly jakies walki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peczol Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 kurcze nie moge sie doczekac az odwiedze moja mała ojczyze przynajmniej na 2-3 dni i powacham ziemi kotła:))owocnej wyprawy panowie:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godles Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Witam!Kolego Krasnal proponuje raczej leśne drogi i obrzeża lasów.W samych lasach trafia sie raczej niewiele. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2007 No z reguly tak jest ale nie w kotle:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.