zielaa Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 witam ponownie kolega znalazł to w ogródku z jakiego to może być kraju?myślalem na początku że orzeł carski ale chyba nie i te wyrazy skruty? GAL.LOD.IL.REX.A.A.1826 HVN.BAH.LOMB.ET.VEN i jak widać na dole cyfra 20 proszę o pomoc
zielaa Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 dobra panie kopijnik poddaje się nadal nie wiem co to jest prosze o podpowiedź.A może jest to jakaś przerobiona moneta?
kopijnik2 Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 !!! guzik rysunek stylizowany z 20 krajcarówkiwspółczesne- XX w.
zielaa Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 witam panie kopijnik tak ale to co mam to coś zupelnie innego jest z jednej strony wypukłe a z drugiej wklęsłe i z tej drugiej strony ma na środku ubytek po jakimś zaczepie uszku.Dziękuje bo teraz przynajmniej wiem z jakiego kraju to pochodzi pozdrawiam
kopijnik2 Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 masz więcej niż:Dziękuje bo teraz przynajmniej wiem z jakiego kraju to pochodzi jeszcze raz obejżyj linki będziesz wiedział...
zielaa Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 witam ponownie kolega znalazł to w ogródku z jakiego to może być kraju?myślalem na początku że orzeł carski ale chyba nie i te wyrazy skruty? GAL.LOD.IL.REX.A.A.1826 HVN.BAH.LOMB.ET.VEN i jak widać na dole cyfra 20 proszę o pomoc
Pytanie
zielaa
witam ponownie kolega znalazł to w ogródku z jakiego to może być kraju?myślalem na początku że orzeł carski ale chyba nie i te wyrazy skruty? GAL.LOD.IL.REX.A.A.1826 HVN.BAH.LOMB.ET.VEN i jak widać na dole cyfra 20 proszę o pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.