Klaus BOLS Napisano 18 Luty 2007 Autor Share Napisano 18 Luty 2007 potrzebuję dokładnych zdjęć, części skórzanych takiego plecaka. szczególnie, cześci szelek, pasków, zapięć, szlufek na klapie i po bokach. posiadam taki plecak ale z poobrywanymi cześciami ze skóry, i planuje rekonstrukcje. będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 18 Luty 2007 Autor Share Napisano 18 Luty 2007 szczegolnie chodzi mi o te części. Nie znalazlem dokladnych zdjec na podstawie ktorych moglbym cos w nim naprawić. Ale te plecaki nie są zbyt żadkie.proszę więc o pomocpozdrawiam KLAUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 18 Luty 2007 Autor Share Napisano 18 Luty 2007 czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomóć? interesuja mnie szczegóły taśm przy szelkach głownych przypinanych do ladownic, na których nosilo się plecak bez przypinania do ładwonic. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Ja mam jakieś takie dorabiane, mogę zrobić fotkę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 19 Luty 2007 Autor Share Napisano 19 Luty 2007 prosze na priv grizzly275@wp.pl , szczegóły okuc jakby sie dałopozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Cały pasek.Jak widać lub nie widać, była wymieniana skóra. Co do okuć, to mam takie jak na fotkach, mosiężne.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Tył, widać, że ktoś się postarał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Klamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 A tu rysunek klamerek. Są one lekko zaokrąglone.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Dodam, że paski są szyte licem na zewnątrz i zapastowane. Najlepiej jednak, jakby ktoś dał jakąś fotkę oryginału. Może wrzuć w Grupy Rekonstrukcyjne, tam ci pomogą, jest dużo Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 21 Luty 2007 Autor Share Napisano 21 Luty 2007 dzieki za fotkina fotce moj plecak, zmasakrowany przez czas...ale może uda się zrekonstruować w miare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 21 Luty 2007 Autor Share Napisano 21 Luty 2007 prosze o wszelkie przydatne rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.