Klaus BOLS Napisano 18 Luty 2007 Autor Napisano 18 Luty 2007 potrzebuję dokładnych zdjęć, części skórzanych takiego plecaka. szczególnie, cześci szelek, pasków, zapięć, szlufek na klapie i po bokach. posiadam taki plecak ale z poobrywanymi cześciami ze skóry, i planuje rekonstrukcje. będę wdzięczny za pomoc
Klaus BOLS Napisano 18 Luty 2007 Autor Napisano 18 Luty 2007 szczegolnie chodzi mi o te części. Nie znalazlem dokladnych zdjec na podstawie ktorych moglbym cos w nim naprawić. Ale te plecaki nie są zbyt żadkie.proszę więc o pomocpozdrawiam KLAUS
Klaus BOLS Napisano 18 Luty 2007 Autor Napisano 18 Luty 2007 czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomóć? interesuja mnie szczegóły taśm przy szelkach głownych przypinanych do ladownic, na których nosilo się plecak bez przypinania do ładwonic. pozdrawiam
Boruta Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Ja mam jakieś takie dorabiane, mogę zrobić fotkę.Pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 prosze na priv grizzly275@wp.pl , szczegóły okuc jakby sie dałopozdrawiam
Boruta Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 Cały pasek.Jak widać lub nie widać, była wymieniana skóra. Co do okuć, to mam takie jak na fotkach, mosiężne.Pozdrawiam
Boruta Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 A tu rysunek klamerek. Są one lekko zaokrąglone.Pozdrawiam
Boruta Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 Dodam, że paski są szyte licem na zewnątrz i zapastowane. Najlepiej jednak, jakby ktoś dał jakąś fotkę oryginału. Może wrzuć w Grupy Rekonstrukcyjne, tam ci pomogą, jest dużo Niemców.
Klaus BOLS Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 dzieki za fotkina fotce moj plecak, zmasakrowany przez czas...ale może uda się zrekonstruować w miare
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.