kaliber Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 tak jak w temacie. Dodam ze z tylu sa napisy S MUNCHHEIMER STARSZY 598 W WARSZAWIE" mam typ ze to guzik armi polskiej z 1831roku tak mi pasuje wzor orła na tamte lata.czy mam racje? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 dzieki za pomoc .tak z tylu faktycznie jest jeszcze korona i listki.Ale jest tu jeszcze cos dziwnego Bo ten guzik z boku ma cos w stylu drugiego oczka.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 tak jak w temacie. Dodam ze z tylu sa napisy S MUNCHHEIMER STARSZY 598 W WARSZAWIE" mam typ ze to guzik armi polskiej z 1831roku tak mi pasuje wzor orła na tamte lata.czy mam racje? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 no wiec co to moze byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kaliber
tak jak w temacie. Dodam ze z tylu sa napisy S MUNCHHEIMER STARSZY 598 W WARSZAWIE" mam typ ze to guzik armi polskiej z 1831roku tak mi pasuje wzor orła na tamte lata.czy mam racje? pzdr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.