$pier$ Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Witam mam pytanko do modelarzy i znawców Niemieckiej broni pancernej.Mianowicie chodzi mi o modele z serii Dragon Armorhttp://www.dragon-models.com/catalog/dragon_armor/czy malowanie tych pojazdów jest zgodne z opisaną jednostką i rokiem i miejscem ?Z góry Dziękuje za odpowiedzi.
Cronos Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Jeśli ta firma ma coś wspólnego z TYM Dragonem od modeli, to daje reke uciąć za zgodność historyczną. Ale wyglądają nawet przystępnie.Pozdrawiam
HUMI Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 no ciekaw ciekaw mam kilka w domu ale popatrz sobie www.forcesofvalor.com :)lepiej wyglada
$pier$ Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Cronos to są produkty firmy Dragon tej co robi modele,tylko seria zatytułowana jest armor.A co do wiarygodności to różnie bywa, dlatego chciał bym się upewnić zanim zaczne je kolekcjownować.
$pier$ Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Cena rzeczywiście nie jest przystępna jak na Polskie portfele, ale wkońcu wykonanie jest perfekcyjne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.