janek_toruń Napisano 27 Październik 2003 Autor Napisano 27 Październik 2003 Witam znuf zamiast jakiejś rusznicy wykopałem odznaczenie , niestety przy kluczowym słowie jest skaza, może ktoś wie co to jest,pozdrjanek
janek_toruń Napisano 27 Październik 2003 Autor Napisano 27 Październik 2003 łe ........ dzięki coś tak czułem bo ta rozpiętośc dat,,he he pozdrjanek
marwro Napisano 29 Październik 2003 Napisano 29 Październik 2003 pogadac możemy ale kupić go nie chcę :)Poczekam aż taki sam mi pod cewke wejdziepzdr
marwro Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 Medal bardzo fajny... :)Nie fracuski tylko belgiski, zgadza sie ze pamiątkowy za I Wojnę. Ustanowiony w 1919 roku.Pełen opis na rewersie powinien brzmieć:MEDAILLE COMMEMORATIVE / DE LA CAMPAGNE / 1914-1918 / HERDENKINGSMEDAILLE / VAN DEN VELDTOCHT"pozdr.marwro
janek_toruń Napisano 28 Październik 2003 Autor Napisano 28 Październik 2003 jak ci sie podoba możem pogadać ,,,pozdrjanek
janek_toruń Napisano 29 Październik 2003 Autor Napisano 29 Październik 2003 ja nie sprzedaje militariów jak tylko to handlel wymienny, a pod cewkę mi nie wszedł tak dokładnie to wygrzebałem go butem w starych śmieciach z lat 60, taki mam zwyczaj zaglądać do śmieci, pozdrawiamserdecznie
janek_toruń Napisano 27 Październik 2003 Autor Napisano 27 Październik 2003 Witam znuf zamiast jakiejś rusznicy wykopałem odznaczenie , niestety przy kluczowym słowie jest skaza, może ktoś wie co to jest,pozdrjanek
marwro Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 Bardzo dobry to zwyczaj :)pozdrmarwro
Pytanie
janek_toruń
Witam
znuf zamiast jakiejś rusznicy wykopałem odznaczenie , niestety przy kluczowym słowie jest skaza, może ktoś wie co to jest,
pozdr
janek
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.