torwid Napisano 12 Luty 2007 Autor Napisano 12 Luty 2007 Witam.Prosze o pare słów na temat owewgo pistoletu.Z tego co wiem jest to niby wytwór manufaktury pruskiej pierwsza poł. XIXw. Ale może się myle stąd moje pytanie do Was.dzieki za wszelkie informacje
Morand Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 witamjest to pruski pistolet kawaleryjski model 1809na glowicy : 7 regiment ulanow , 4 szwadron , bron nr 118pozdrawiam m
torwid Napisano 12 Luty 2007 Autor Napisano 12 Luty 2007 Witam.Prosze o pare słów na temat owewgo pistoletu.Z tego co wiem jest to niby wytwór manufaktury pruskiej pierwsza poł. XIXw. Ale może się myle stąd moje pytanie do Was.dzieki za wszelkie informacje
torwid Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 WitamDziekuje za ID!Naprawde fajnie wiedzec co to konkretnie za modeli a co wiecej do jakiej jednostki byl 'przydzielony' - nie powiem dziala to na wyobraznie...Moze w przyszlosci znajde jakies wiadomosci na temat owego regimentu.jeszcze raz dzieki pozdrawim
Pytanie
torwid
Witam.
Prosze o pare słów na temat owewgo pistoletu.
Z tego co wiem jest to niby wytwór manufaktury pruskiej pierwsza poł. XIXw. Ale może się myle stąd moje pytanie do Was.
dzieki za wszelkie informacje
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.