Gość Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Witam wszystkich poszukiwaczy ( szczegolnie trojmiasto ) w niedalekiej przyszlosci zamierzam zorganizowac jakies spotkanie w celu omowienia ciekawych tematow. Jednym z celow tego przedsiewzieca bylo by skupienie ludzi (nie zrzeszonych w rzadnym grupach celem stworzenia nowej grupy poszukiwawczej ), z tego co wiem w okolicy nie odbywaja sie podobne spotkania wiec mozna sie spotkac w wiekszej grupie i kazdy bedzie mogl porozmawiac na temat go interesujacy najbardziej Ps. wiem, ze poszukiwacze sa z regoly nie ufni ( chyba wszyscy wiedza o co chodzi ), samo spotkanie do niczego nie zobowiazuje pozdroAntek
SP17 Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Nie zupełnie. Należę do fundacji LATEBRA" ( Przymorze) i spotykamy się w każdy wtorek i piątek. Pozdrawiam.
Gość Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 to fajnie, ze sie spotykacie ale ( moze znowu sie myle ) nie sa to spotkania tupu otwartego. Latebra- troche mi to mowi z tego co sie orietuje naleza do was miedzy innymi ludzie z gdynskiego Hansa i nie tylko. Nie ludzmy sie, ze kazdy kto chce moze z marszu wstapic do jakiejkolwiek grupy, przewaznie sa to formacje zamkniete ( ze wzgledow dla wiekszosci jasnych), organizacja do ktorej nalezysz wedle moich informacji jest 100% legal...... ps. sory ale troche mi sie nie chce pisac teraz ( nie dlatego, ze mnie zagioles ) moze pozniej napisze cos wiecej pozdro
szaman3 Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 A może ktoś ma powiązania z podlasiem?Nasz region to totalna pustynia i obszar wyludniony.
szaman3 Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Może słyszeliście że coś u nas jest lub coś się działo?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.