Gizio Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 SerwoNo dobra to i ja może się przyłącze do rozmowy.Że pochodze ze Szczecinka,a do tego lubie pokopać postanowiłem się odezwać.Acer napisałeś znam paru ludzi ze Szczecinka.Ciekaw jestem kogo masz na myśli? Arkadio chętnie bym podyskutował z Tobą na interesujące nas tematy.Może jakieś spoktanie z piszczałkami w terenie by wyszło?Pozdro.Stronka forum Szczecinka .Szczecinecki Portal Historyczny.Szczecinek.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 lasy nie sa prywatne ale jezeli ktos kopie na grobach to to co jest wokół grobu nalzezy raczej do nieboszczyka :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Witam Słomek na żartach sie nie znasz :) Ja nie mogę wiedzieć, kto tam kopie,jest dość sporo osób ,które kopią w okolicach Czarnego.Jeśli chodzi o groby to na ten temat,nic nie mam do powiedzenia.To nie mój zawód.A jeśli tak twierdzisz to wiesz, że to bardzo ostre wypowiedzi i to jeszcze do ludzi z Lędyczka czy Szczecinka?pozdrawiamNapisałem Ci na priwa ,o spotkanie w terenie,na jakieś kopanie,a ty nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 ja nie mówie ze od was ludzie ryja po grobach. kilka razy przyłapałem poprostu rejestracje złotowskie szczecineckie i poznanskie i to tyle a smieci jakie po sobie zostawiaja to juz inna sprawa ... co do wspolnego wypadu juz napisałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Witam Słomek wiesz co robić:) Czyń swą powinność:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakietnica Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 slomek, ja jestem z czarne, czarne bylo przekopane przez sowietow w 1946 a ja z kolesiami w 1978 do 1990 konczylem .szkoda czasu lepiej na rejon Gdanski jak okolice Kolbudy punkt orie szczelnica garnizonowa lasy i ziemia nasycona zlomem np: prototy amunicji panzerf pojemniki, dzialka 23mm. sami zakopywalismy tam . . Lasy nie sa prywatne racja. okolice Ledyczka od zachdu 3400 m do slupka nasycone zlomem ale szkoda czasu. nastepne miejsce to Wicko morskie pelne zlomu wojenego ale tam nie radze grozi to miejsce smiercia ,do wiadomosci w okolicach czarnego do 1956 do 1980 zginelo 4 mlodych ludzi od zlomu wojenego mysle ze sie to nie oplaca dola kawalka zelaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 witam :) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 W Lendyczku moim zdaniem jest ciekawie ,ale puszki po konserwach mnie dobijały szczegulnie na 1 m ,poza puszeczkami stany wyjmowanych fantów ciekawe ,nie wylatują po wyjęciu z gleby przez palce:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Witam było tak:)kiedyś pare latek wstecz,dobre czasy, ale się działo:)Szkoda tylko ,że co dobre szybko się kończy:(Ale jest jeszcze wiele takich miejsc,całe szczęscie:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 ARKADIO.IE jeśli jesteś zoriętowany w terenie to ja znalazłem najlepsze fanty na tej starej poniemieckiej drodze co z początku jest wybrukowana kamyszkami sama niemczyzna ,zaś po drugiej stronie wioski u gajowego za płotem:-)sporo jest rosyjskich łusek z dykty i jakiś większych,rury po pancach,i zameczki do mauzerów POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 ARKADIO.IE na jakim sprzęcie pracujesz,co do trafień tak jak mówisz to było pare lat temu jak masz jakieś fajne okopy mocno zasypane to ja bym się tam zchęcią wybrał z moim TM808 zobaczymy czy coś tam jest, podaj namiary na siebie motyl34@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 rakietnica :) ja uwazam ze teren w czarnem jest nasycony ciagle nowe fanty wychodza po jencach z obozu jenieckiego :) a moj minelab ładnie tropi wiec jestem z terenu zadowolony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Witam są dwa kawałki takiej drogi tzw kocie łby" jedna prowadzi do lasuza drewnianym mostem"(jeśli jesteś w temacie to wiesz?) następny to na tzw kempingi" prawie nad Gwdą ? :)Ja czodzę na :)różnych:)mam jedno pytanie daleko od Lendeck-a mieszkasz?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Do: ARKADIO.IE Jakieś 50km ,Ta droga jest w lesie jak jedzie się z LENDYCZKA na Radawnicę po lewej stronie ,wchodzi w las po skosie ale nie wiem na jaką wioskę prowadzi bo zapomniałem:-(to jak lecimy na jakiś wspólny wypad oczywiście gdy się ociepli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakietnica Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Slomek ,jaki kwadrat ? za torami czy przed na wysokosci starego parku (szpital pruski mur) mnustwo tam smieci zakopanych z okresu LWP mam lepsze miejsca to m adres suntares24@hotmail.com , bede w czarnym w sierpniu 2007 to sie morzemy wybrac na rekonesans czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Hej!a może czas abyśmy wybrali się na rekonesans do działu owarzyskie" ?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Witam lain nie ma problemu:) do Strumgeschutz jesteś jeszcze na jakims forum zarejestrowany? Jak coś to daj znać:) pozdrawiamodnośnie tej drogi wiem dokładnie gdzie to jest,idzie się dośc wąską drogą,i po prawej stronie są kempingi,ogrodzone siatką,na rogu tej drogi jest stara sala dość spory budynek drewniany.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 DO:ARKADIO.IE Niestety nie jestem nigdzie więcej zarejestrowany tylko tu obecnie tropię pancerkę:-)na moim terenie tylko takie miejsca się trafiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Witam jeśli mogę poprosić Cię to zarejestr sie tuhttp://www.poszukiwanieskarbow.com/nindexd.html,to pogadamy na priwaps.Do Moderatora,nie robię tego złośliwie,tylko po to aby pogadac na priva:) jeśli to jest sprzeczne proszę o wykasowanie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 LINK NIE DZIAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewforum.php?f=10teraz powinno być okpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Witam sory to tuhttp://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/index.php?sid=1af8bdbd0f3254374571011553591b58pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 JUŻ tam zawitałem ARKADIO.IE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 ten sam login co tu sturmgeschutz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Witam napisałem Ci na priva coś tam?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.