Skocz do zawartości

Lędyczek

adek1990

Rekomendowane odpowiedzi

Serwo

No dobra to i ja może się przyłącze do rozmowy.Że pochodze ze Szczecinka,a do tego lubie pokopać postanowiłem się odezwać.Acer napisałeś znam paru ludzi ze Szczecinka.Ciekaw jestem kogo masz na myśli? Arkadio chętnie bym podyskutował z Tobą na interesujące nas tematy.Może jakieś spoktanie z piszczałkami w terenie by wyszło?Pozdro.

Stronka forum Szczecinka .Szczecinecki Portal Historyczny.Szczecinek.org

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam Słomek na żartach sie nie znasz :) Ja nie mogę wiedzieć, kto tam kopie,jest dość sporo osób ,które kopią w okolicach Czarnego.Jeśli chodzi o groby to na ten temat,nic nie mam do powiedzenia.To nie mój zawód.A jeśli tak twierdzisz to wiesz, że to bardzo ostre wypowiedzi i to jeszcze do ludzi z Lędyczka czy Szczecinka?
pozdrawiam
Napisałem Ci na priwa ,o spotkanie w terenie,na jakieś kopanie,a ty nic?

slomek, ja jestem z czarne, czarne bylo przekopane przez sowietow w 1946 a ja z kolesiami w 1978 do 1990 konczylem .szkoda czasu lepiej na rejon Gdanski jak okolice Kolbudy punkt orie szczelnica garnizonowa lasy i ziemia nasycona zlomem np: prototy amunicji panzerf pojemniki, dzialka 23mm. sami zakopywalismy tam . . Lasy nie sa prywatne racja. okolice Ledyczka od zachdu 3400 m do slupka nasycone zlomem ale szkoda czasu. nastepne miejsce to Wicko morskie pelne zlomu wojenego ale tam nie radze grozi to miejsce smiercia ,do wiadomosci w okolicach czarnego do 1956 do 1980 zginelo 4 mlodych ludzi od zlomu wojenego mysle ze sie to nie oplaca dola kawalka zelaza.

ARKADIO.IE jeśli jesteś zoriętowany w terenie to ja znalazłem najlepsze fanty na tej starej poniemieckiej drodze co z początku jest wybrukowana kamyszkami sama niemczyzna ,zaś po drugiej stronie wioski u gajowego za płotem:-)sporo jest rosyjskich łusek z dykty i jakiś większych,rury po pancach,i zameczki do mauzerów POZDRAWIAM

ARKADIO.IE na jakim sprzęcie pracujesz,co do trafień tak jak mówisz to było pare lat temu jak masz jakieś fajne okopy mocno zasypane to ja bym się tam zchęcią wybrał z moim TM808 zobaczymy czy coś tam jest, podaj namiary na siebie motyl34@vp.pl

Witam są dwa kawałki takiej drogi tzw kocie łby" jedna prowadzi do lasuza drewnianym mostem"(jeśli jesteś w temacie to wiesz?) następny to na tzw kempingi" prawie nad Gwdą ? :)
Ja czodzę na :)różnych:)
mam jedno pytanie daleko od Lendeck-a mieszkasz?
pozdrawiam

Do: ARKADIO.IE
Jakieś 50km ,Ta droga jest w lesie jak jedzie się z LENDYCZKA na Radawnicę po lewej stronie ,wchodzi w las po skosie ale nie wiem na jaką wioskę prowadzi bo zapomniałem:-(to jak lecimy na jakiś wspólny wypad oczywiście gdy się ociepli

Slomek ,jaki kwadrat ? za torami czy przed na wysokosci starego parku (szpital pruski mur) mnustwo tam smieci zakopanych z okresu LWP mam lepsze miejsca to m adres suntares24@hotmail.com , bede w czarnym w sierpniu 2007 to sie morzemy wybrac na rekonesans czesc.

Witam lain nie ma problemu:)
do Strumgeschutz jesteś jeszcze na jakims forum zarejestrowany? Jak coś to daj znać:) pozdrawiam
odnośnie tej drogi wiem dokładnie gdzie to jest,idzie się dośc wąską drogą,i po prawej stronie są kempingi,ogrodzone siatką,na rogu tej drogi jest stara sala dość spory budynek drewniany.
pozdrawiam

Witam jeśli mogę poprosić Cię to zarejestr sie tu
http://www.poszukiwanieskarbow.com/nindexd.html,to pogadamy na priwa
ps.Do Moderatora,nie robię tego złośliwie,tylko po to aby pogadac na priva:) jeśli to jest sprzeczne proszę o wykasowanie
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie