adek1990 Napisano 8 Luty 2007 Autor Share Napisano 8 Luty 2007 Był ktoś z was chłopaki w Lędyczku na wykopkach ??? Pochwalcie sie swoimi znaleziskami w tym rejoniepozdro adek1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Witam ,a ty tam kopałeś ,to sie pochwal,i w jakiej okolicy dokładnie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Witam odnośnie kopania w Lędyczku to jestem na swoim " :)terenie i kopię tam i nie tylko :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 9 Luty 2007 Autor Share Napisano 9 Luty 2007 w lędyczku byłem tylko raz , było zachęcająco . sporo drobnicy , miejscami musiało byc ostro bo odłamków było max . Jako ubylec" sam wiesz co tam można znaleść , pewnie masz swoje ulubione miejsca .... Ja ich dopiero szukam :)pozdro adek1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Witam mam wiele ,ale kieruj się bardziej na Ok..ek? powinieneś wiedzieć o co chodzi . Ja bedę 10 kwietnia w Ledyczku możemy się styknąć ?Jesli szukasz tam to pewnie natkniesz się na moich kolegów,pozdrów Waldka,Darka (C.scope) na tym chodzą:)pewnie ich poznasz?pozdrawiam daj znać jak cops,byłeś na Prusinowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Witam ,zapomniałem się zapytać ,czy zachaczyłeś Podgaje?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Z ciekawości jakieś efekty w Jastrowiu? Planuję się tam wybrać na weekend na wiosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Witam nie moge powiedzieć ,że nie zawsze coś wyskoczyło.Ja jestem z SZczecinka ,ale mam leśniczówkę w Lędyczku,więc poruszam się po całym terenie.Ale jak masz zamiar sę wybrać to daj znać .Pokopiemy razem,ale tylko kwiecień wchodzi w gre? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Co ?! mam leśniczówkę - Pan L E Ś N I C Z Y i ja nic o tym nie wiem ?Ładnie towarzyszu robicie - znam kilku ludzi ze Szczecinka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Nie mozesz powiedziec ze nie zawsze cos wyskoczyło czyli mozesz powiedziec ze zawsze cos wyskoczylo?:)nie tylko kwiecien,jak w marcu nie bedzie sniegu i bedzie weekend wolny to jade.napisz mi maila bo swojego nie wpisales.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Witam ,acer widzę ,że przed tobą nic nie umknie :) Nie leśniczy ,ale dośc blisko:) odnośnie kopania zawsze coś wyszło ,są to tereny dośc ciekawe.A lain ty daleko od Lędyczka? jak co to daj znać to mój nr +353870695220 tylko sms-a i sie umówimy??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Czyli Pan Podleśniczy albo stażysta- inżyniera nadzoru czy podleśniczych nie podejrzewamo latanie z wykrywką.Musimy ten Okonek :) prześwietlić ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Ja w Gdańsku.200km.ten numer krajowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Raczej Pan Podleśniczy co ? :)Miało być że Nadleśniczowie nie latają z wykrywkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Witam pewnie Cię zawiodę ,ale też nie :) Ale jesteś cały czas b.blisko:)pozdrawiamps.Nadleśniczy też człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 witam dobra acer jestem cywil,ale cała rodzina od dawna to Leśnicy, tą leśniczówkę kupiliśmy z moją w (promocij) z 7-8 latek temu,więc jestem prawie jak leśny:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 10 Luty 2007 Autor Share Napisano 10 Luty 2007 ARKADIO.IE - chętnie wybiore się z tobą na wypad do lasku . Mówisz że 10 kwietnia będziesz w tym rejonie to brzmi kusząco :) . jeśli będe miał czas to niema sprawki możemy sie zgadać i zrobić wypadpozdro adek1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 10 Luty 2007 Autor Share Napisano 10 Luty 2007 ARKADIO.IE - W Prusinowie nie byłem jeszcze ... A ty kopałeś już tam ? Jak było ?? pozdro adek1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Witam kopie tam dośc długo z 7/8 letek ,ale nie w Lędyczku,raczej wszystko obok Złotów,Okonek,Wilcze Laski,Czarne,Podgaje, i okoliczne niejscowości .Lędyczek jest dośc solidnie przekopany :) kopali tam ludzie z innych miast np.KrakówOdnośnie jak było :) zawsze jest fajniepozdrawiam ,jak co wyżej jest mój nr daj cyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 10 Luty 2007 Autor Share Napisano 10 Luty 2007 dzięiki za info , napewno jeszcze razem pokopiemy . Tak też słyszałem bo mam krewnych w Lędyczku i jak z nimi gadaliśmy to też tak mówilipozdrawiam adek 1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 10 Luty 2007 Autor Share Napisano 10 Luty 2007 A to mój nr 880204413 jak by cos lepszego się szykowało :) to tez daj znac oki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 a ja jestem z czarnego i sie nie chwale :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Witam A ja wiem, bo odwiedzam wasze forum czasem:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 ostatnio ludzie od was ostro ryja nam lasy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 Witam Słomek to nie od nas:) Ale jak ostro ryją to muszą to być Dziki jakieś?:) A nastepne pytanie , te lasy to sa jakieś prywatne? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.