Skocz do zawartości

Lędyczek

adek1990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
w lędyczku byłem tylko raz , było zachęcająco . sporo drobnicy , miejscami musiało byc ostro bo odłamków było max . Jako ubylec" sam wiesz co tam można znaleść , pewnie masz swoje ulubione miejsca .... Ja ich dopiero szukam :)

pozdro adek1990

Witam mam wiele ,ale kieruj się bardziej na Ok..ek? powinieneś wiedzieć o co chodzi . Ja bedę 10 kwietnia w Ledyczku możemy się styknąć ?
Jesli szukasz tam to pewnie natkniesz się na moich kolegów,pozdrów Waldka,Darka (C.scope) na tym chodzą:)pewnie ich poznasz?
pozdrawiam daj znać jak co

ps,byłeś na Prusinowie?

Witam nie moge powiedzieć ,że nie zawsze coś wyskoczyło.Ja jestem z SZczecinka ,ale mam leśniczówkę w Lędyczku,więc poruszam się po całym terenie.
Ale jak masz zamiar sę wybrać to daj znać .Pokopiemy razem,ale tylko kwiecień wchodzi w gre?
pozdrawiam

Nie mozesz powiedziec ze nie zawsze cos wyskoczyło czyli mozesz powiedziec ze zawsze cos wyskoczylo?:)nie tylko kwiecien,jak w marcu nie bedzie sniegu i bedzie weekend wolny to jade.napisz mi maila bo swojego nie wpisales.pozdrawiam.

Witam ,acer widzę ,że przed tobą nic nie umknie :)
Nie leśniczy ,ale dośc blisko:)
odnośnie kopania zawsze coś wyszło ,są to tereny dośc ciekawe.A lain ty daleko od Lędyczka?
jak co to daj znać to mój nr +353870695220 tylko sms-a i sie umówimy??

pozdrawiam

ARKADIO.IE - chętnie wybiore się z tobą na wypad do lasku . Mówisz że 10 kwietnia będziesz w tym rejonie to brzmi kusząco :) . jeśli będe miał czas to niema sprawki możemy sie zgadać i zrobić wypad

pozdro adek1990

Witam kopie tam dośc długo z 7/8 letek ,ale nie w Lędyczku,raczej wszystko obok Złotów,Okonek,Wilcze Laski,Czarne,Podgaje, i okoliczne niejscowości .Lędyczek jest dośc solidnie przekopany :) kopali tam ludzie z innych miast np.Kraków

Odnośnie jak było :) zawsze jest fajnie
pozdrawiam ,jak co wyżej jest mój nr daj cyne?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie