Maciucha Napisano 25 Październik 2003 Autor Share Napisano 25 Październik 2003 No właśnie. Od czego? W pobliżu wykopałem parę fantów (łożyska itp.) oraz pociski - znajomy twierdzi, że od schermana. Może wtrysk też jest od tego czołgu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciucha Napisano 25 Październik 2003 Autor Share Napisano 25 Październik 2003 druga fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciucha Napisano 25 Październik 2003 Autor Share Napisano 25 Październik 2003 Nie wyszło zbyt wyraźnie:ASSY 5227226PAT. |98|9|3 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciucha Napisano 25 Październik 2003 Autor Share Napisano 25 Październik 2003 Z boku, poniżej końcówek do podłączenia przewodów znajduje się zaślepka z opisem GM (General Motors?) w górnej części i cyfrą 80 na dole. Poza tym są na nim bicia: 21 w kwadracie, półksięyc i jakieś dwa dziwne znaczki. Może ktoś z Was spotkał się już z czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirass Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Nie jest to typowy wtryskiwaczJest to tzw. pompowtryskiwacz - skrzyżowanie pompy wtryskowej z wtryskiwaczem. Sposób pakowania - typowy dla produkcji ze wschodu. Mirass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciucha Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 Ale te bicia na nim coś mało rosyjskie.Wydaje mi się, że będzie to jednak produkcja zachodnia.USA lub Wielka Brytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Maciucha
No właśnie. Od czego? W pobliżu wykopałem parę fantów (łożyska itp.) oraz pociski - znajomy twierdzi, że od schermana. Może wtrysk też jest od tego czołgu?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.