Skocz do zawartości

Poszukiwania w okolicach Warszawy

Gość Zajac Poziomka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktos moglby mi poradzic, gdzie w okolicach Warszawy mozna by sie udac na poszukiwania? Czy sa jakies ciekawe miejsca?
THX
Napisano
proponuje pierwszy lepszy las - jeszcze można znaleźć jakieś drobiazgi
Napisano
Jak napisał poprzednik każdy las to jedno wielkie \smietnisko\" ale b. mocno juz przeczesane.
ostatnio znalazłem nawet za wałem miedzyszyńskim w stronę wisły ruskie niewypały.
Fajnie sie chodzi w okolicach (lasy) Wesołej miedzy sulejówkiem. mimo sladów poposzukiwaczach znajdywałem polskie łuski z 39. i dzrobiazgi ale przygotuj sie na duzo śmieci w lasach.
darz bór
Napisano
heh, zeby to wszystko bylo takie proste, idziesz do pierwszego lepszego lasu i wykopujesz co chcesz...
Napisano
ha. pod warszawą niestety jest tak. prawie kazdy lasek to cos jest. trzeba pamietać że 50% lasów po których chdzimy zostało posadzone po wojnie.
Napisano
ALE..... trzeba pamietać że nie co chcesz. takich jak ty tam juz było setki. :)))
  • 4 years later...
Napisano
Witam. Mam pytanie do ludzi ktorzy posiadaja wykrywacz metali i chcieliby czegos poszukac pod warszawa. Wiem ze kilkanascie lat temu w tamtym rejonie ze stawu wyciagneli jakis samolot, a wczesniej w pobliskich laskach mozna bylo znalesc luski, helmy niemieckie i bagnety.
Moj mail mariomaly1@poczta.onet.pl
Napisano
jeśli zamierzacie kopać w okolicach jednostki w Wesołej to uważajcie,po ostatnich notorycznych kradzieżach siatki ogrodzeniowej z jednostki oraz programu na temat złomiarzy w TV prawie za każdym drzewem stoi straż leśna i jeździ żandarmeria wojskowa.Wiem z pewnego źródła,które zostało złapane z jakimiś starymi zużytymi już granatami flashbang" ,a teraz co im grozi to już nie muszę pisać.Chyba że macie dobry charakter.......w nogach oczywiście to wasz problem.
Napisano
wiem co się dzieje w okolicach jednostki , wystarczy że chodze z psem na spacer do lasku to co dzień widze straż miejską i leśną . więc okolice jednostki odpadają .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie