Gość Napisano 28 Maj 2002 Napisano 28 Maj 2002 Czy ktos moglby mi poradzic, gdzie w okolicach Warszawy mozna by sie udac na poszukiwania? Czy sa jakies ciekawe miejsca?THX
Gość Napisano 28 Maj 2002 Napisano 28 Maj 2002 proponuje pierwszy lepszy las - jeszcze można znaleźć jakieś drobiazgi
Gość Napisano 29 Maj 2002 Napisano 29 Maj 2002 Jak napisał poprzednik każdy las to jedno wielkie \smietnisko\" ale b. mocno juz przeczesane.ostatnio znalazłem nawet za wałem miedzyszyńskim w stronę wisły ruskie niewypały.Fajnie sie chodzi w okolicach (lasy) Wesołej miedzy sulejówkiem. mimo sladów poposzukiwaczach znajdywałem polskie łuski z 39. i dzrobiazgi ale przygotuj sie na duzo śmieci w lasach.darz bór
Gość Napisano 29 Maj 2002 Napisano 29 Maj 2002 heh, zeby to wszystko bylo takie proste, idziesz do pierwszego lepszego lasu i wykopujesz co chcesz...
Gość Napisano 29 Maj 2002 Napisano 29 Maj 2002 ha. pod warszawą niestety jest tak. prawie kazdy lasek to cos jest. trzeba pamietać że 50% lasów po których chdzimy zostało posadzone po wojnie.
Gość Napisano 29 Maj 2002 Napisano 29 Maj 2002 ALE..... trzeba pamietać że nie co chcesz. takich jak ty tam juz było setki. :)))
mario0801 Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 Witam. Mam pytanie do ludzi ktorzy posiadaja wykrywacz metali i chcieliby czegos poszukac pod warszawa. Wiem ze kilkanascie lat temu w tamtym rejonie ze stawu wyciagneli jakis samolot, a wczesniej w pobliskich laskach mozna bylo znalesc luski, helmy niemieckie i bagnety. Moj mail mariomaly1@poczta.onet.pl
kadet Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 mario jutro wybieram się na poszukiwania w okolicach wesołej w stronę warszawy . odezwij się na gg 4983389 .
bruner0 Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 jeśli zamierzacie kopać w okolicach jednostki w Wesołej to uważajcie,po ostatnich notorycznych kradzieżach siatki ogrodzeniowej z jednostki oraz programu na temat złomiarzy w TV prawie za każdym drzewem stoi straż leśna i jeździ żandarmeria wojskowa.Wiem z pewnego źródła,które zostało złapane z jakimiś starymi zużytymi już granatami flashbang" ,a teraz co im grozi to już nie muszę pisać.Chyba że macie dobry charakter.......w nogach oczywiście to wasz problem.
kadet Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 wiem co się dzieje w okolicach jednostki , wystarczy że chodze z psem na spacer do lasku to co dzień widze straż miejską i leśną . więc okolice jednostki odpadają .
kadet Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 dzisiejszy wypad do lasku przy trasie stara-miłosna wawa . lasek przy UL. wawerskiej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.