Skocz do zawartości
  • 0

Znalazłem PISZCZAŁĘ.. id. mundur i formacja

Menzo

Pytanie

Napisano

WITAM wszystkich.
Mam pytanko odnośnie fletu orkiestry z zdjęcia. Kto uzywał tego munduru i piszczałki?? Czy tylko Orkietstra wojskowa , czy może jeszcze jakieś inne formacje. Napewno dużą podpowiedzią bedzie mundur z zdjęcia. Jeśli macie jakieś informacje dodatkowe o flecie to również poproszę:).
Długo szukałem ale wkońcu znalazłem jakieś zdjęcie..
Kilka dni temu wyszedł mi z ziemi taki flet. Stan bardzo dobry. Brakuje mu tylko 1 pierścienia z ustnika.

Jesli chce go SPRZEDAĆ to jaką cenę mogę za NIEGO dostać??

+++++++++++++++++++POZDRO+++++++++++++++++++++++++++

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WITAM wszystkich.
Mam pytanko odnośnie fletu orkiestry z zdjęcia. Kto uzywał tego munduru i piszczałki?? Czy tylko Orkietstra wojskowa , czy może jeszcze jakieś inne formacje. Napewno dużą podpowiedzią bedzie mundur z zdjęcia. Jeśli macie jakieś informacje dodatkowe o flecie to również poproszę:).
Długo szukałem ale wkońcu znalazłem jakieś zdjęcie..
Kilka dni temu wyszedł mi z ziemi taki flet. Stan bardzo dobry. Brakuje mu tylko 1 pierścienia z ustnika.

Jesli chce go SPRZEDAĆ to jaką cenę mogę za NIEGO dostać??

+++++++++++++++++++POZDRO+++++++++++++++++++++++++++

Napisano

witam menzo posiadam taki fletoczny" był kupiony w sklepie muzycznym w gdyni . jest produkcji NRD . W tym flecie nie ma jako takiego ustnika , jest otwór w który dmucha się jak w butelkę

Napisano
Fakt,brakuje korka.. ustnik jest na lini otworów (przy końcu)
Kolego kopijnik2.. a co masz na mysli odnośnie wrednej besti?? Czy taka była nazwa zastępcza fletu??

+++++++++++++++++++POZDRO++++++++++++++++++++++++++

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie