Skocz do zawartości

Katowice Oszacht Team

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
neptunak taka kasa na wykrywacz he he po co ,na monety to dobry wzrok po deszczu jak sam wiesz monety same blyszcza sie na sloncu daj na luz
Napisano
wajcha nie martw sie jak my wykopiemy garnuszek to tez kupimy sobie jakies minelaby:P, jak bedziesz mial czas to pusc mi sygnala i zadzwonie nawet jeszcze dzis to dogadamy wszystko;]
Napisano
proponuje nieczekac do wiosny:P w zime mozesz cos zbic z ceny u producenta przez fakt pory zimowej;] tak mi sie przynajmniej wydaje, Neptunak a masz cos na oku?

ps. wezcie chlopaki powpisujcie tu swoje gg albo zaklikajcie do mnie to bedziemy w leprzym kontakcie:)
moje gg-5563973, a wie ktos moze co ze Znachorem?
Napisano
hallo ludki krasnolodki:) co tam u Was?:>:>:>
Wajcha mam nadzieje ze jutro na przystanQ kolo lazni sie spotkamy i pojedziemy na Waclaw jednym busem:P a po robocie moze jakies piwo?:)
Napisano

.
PS. Chlopaki a co myslicie o spotkaniu jeszcze w tym roku? mysle o spotkaniu przy piwQ w weekend gdzies w okolicy, np. w okolicy jakis pol albo lasow zeby szlo cos pokopac a jak by pogoda dopisala to jakies ognicho?:>co Wy na to?

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie