Lejtnant Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Yarek,podziel się skarbem!!!Jak znajdziesz dobre prezerwatywy to też:)))))A zwłaszcza jak bedzie to ładna śpiąca blondyneczka:DAmen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 yyy?:Dja od czasu do czasu na jakas godzinke w las skocze po jakies militarne pasci:)a Wy kopiecie cos?czy tylko siedzicie i piwo popijacie w te cieple dni:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Co to za cisza????I co z tą blondynką???hihihiiWybaczcie,za dużo wody sodowej;/A właśnie,jak macie jakies ciekawe fotki z wykopalisk,prywatne zbiory,które możecie udostępnić na strone internetową,to dajcie znać.Bóg Zapłać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 A co stronke masz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Pracuje nad nią,tak więc trzeba mi sporo materiałów.Jak ktoś chętny do pomocy to zgłaszać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Jesli chcesz moge Ci pomoc jesli tylko bede umial:) co mam robic? kogo lac?:D, nie no na powaznie to w czym mozemy ci pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 aha jesli chcesz mozesz uzyc wszystkich moich fotek jakie tu zamiescilem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Witam.Sorki za milczenie,tak jakoś wyszło;/Dzięki Suchy za wszystko:))))Dam znać co i jak na twój gg.Puki co musze dokończyć strone jednego gościa ,a dużo czasu mi nie zostało.Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 poprawiam statystyki:).................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 o ja ale post....:/ prosze Admina o retusz poscika wyzej:P:] a Was chlopaki zapraszam do Muzeum Pozarnictwa w Myslowicach w ten Czwartek na otwarcie wystawy, bedzie bron itp:) jesli ktos zaineteresowany to podam godzine jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 WitamPisz o której to. Urwę się z roboty i wpadnę.PozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Witam. Otwarcie wystawy jest 10 Maja (czwartek) o godzinie 17 w Muzeum Pozarnictwa w Myslowicach( na pietrze, obok wystawy miasta Myslowice) wstep do muzeum kosztuje 2zl ale nie wiem czy czasem w czwartek nie ebdzie darmowy, bedzie tam wystawiana bron palna, bedzie troszke wykopkow(takze moje fanty:P i moze od Wajchy, jeszcze nie gadalem z Nim)Mam nadzieje ze sie zjawicie w silnej grupie!PS. Jesli mozecie to przekazcie znajomym info o wystawie zeby sie zjawili w czwartek:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 To co zjawicie sie jutro?http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=455672 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ja cholera mam remont u matki i chce go jak najszybciej skończyć żeby mieć wolne!!! Morze jak mi sie uda to sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 puk puk, jest tu kto? hee? wchodzicie jeszcze tutaj?czy temat umarl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Sorki Suchy,ale taki nawał obowiązków,że szok;/Co tam słychać??Macie jakieś plany na początek czerwca??Może wiecie coś o imprezkach frontowych,bądź o czymś w naszym guście??:)Trza by się kiedyś na jaką kiełbase piwo wybrać i porozmawiać na temat przyszłego podboju ziem wschodnich,by nasz naród miał gdzie z wykrywką działać:))))))Własnie szukam zdjęc,artykułów i wszystkiego związanego z Wehrmachtem.Akurat znajdziecie coś z prywatnej kolekcji,bądż macie jakieś ciekawe uniformy,sprzęt i porobicie fotki:DDajcie proszę znać,odwdzięcze się w miare możliwości:)Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Lejtnant a czego dokladnie fotki potrzebujesz? moze u kumpli jak bede to porobie jakies foty? ale nie chce pstrylac wszystkiemu:P wiesz ograniczona pamiec w fonie:(a tu cos dla smiechu:Phttp://www.youtube.com/watch?v=Ul0gfCyeiyM&mode=related&search=nie ma to jak dobre opancerzenie...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Hej Suchy!Sprawa taka że trzeba mi zdjęć,skanów ekwipunku niemieckiego-niekoniecznie mundury,ale takie rzeczy codziennego użytku.A jak byś wykombinował stare pocztówki,zdjęcia przedstawiające żołnierzy WH,pojazdy,samoloty i najlepiej jeśli mógł bym je udostepnić na witrynie.Mile widziane również zdjęcia waszych wykopalisk:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 bede jutro w muzeum to porobie troche zdjec moich fantow i kolegi jesli pozwoli:)ale zdjecia jedynie z fona bo cyfrowki nie mam;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Hej!!I tak ci jestem wdzięczny!!Jak co to ślij na gameshow@wp.plPozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Pochwalony.Co to za milczenie??Wyry we wrześniu.Coś mi się zdaje,że się spotkamy:):):):):)Dajcie znać i rezerwowac czas.Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Lejtnant sorki ale nie podesle Ci fotek bo aparat w fonie mi siadl:/ a no na Wyry raczej sie wybieram, a Wy wybieracie sie na Nyse w czerwcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 dlaczego nikt mnie na zaden pogrzeb nie zaprosil? bo mneimam ze wszyscy poumierali bo sie nie odzywaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 EEEE wydaje ci się,niesttey jest taki miesiąc,ja to mam przechlapane w tym czerwcu:((Poza tym,jak pewnie wiecie Wyry się szykują we wrześniu,to mozna by się styknąć:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 kaj tam wrzesien:)ale napewno nie odpuszcze!:] a kopiecie cos teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.