Skocz do zawartości

Katowice Oszacht Team

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
o ja ale post....:/
prosze Admina o retusz poscika wyzej:P:] a Was chlopaki zapraszam do Muzeum Pozarnictwa w Myslowicach w ten Czwartek na otwarcie wystawy, bedzie bron itp:) jesli ktos zaineteresowany to podam godzine jutro:)

Witam. Otwarcie wystawy jest 10 Maja (czwartek) o godzinie 17 w Muzeum Pozarnictwa w Myslowicach( na pietrze, obok wystawy miasta Myslowice) wstep do muzeum kosztuje 2zl ale nie wiem czy czasem w czwartek nie ebdzie darmowy, bedzie tam wystawiana bron palna, bedzie troszke wykopkow(takze moje fanty:P i moze od Wajchy, jeszcze nie gadalem z Nim)Mam nadzieje ze sie zjawicie w silnej grupie!

PS. Jesli mozecie to przekazcie znajomym info o wystawie zeby sie zjawili w czwartek:)
pzdr.
Dawid

• 2 weeks later...
Sorki Suchy,ale taki nawał obowiązków,że szok;/

Co tam słychać??
Macie jakieś plany na początek czerwca??
Może wiecie coś o imprezkach frontowych,bądź o czymś w naszym guście??:)

Trza by się kiedyś na jaką kiełbase piwo wybrać i porozmawiać na temat przyszłego podboju ziem wschodnich,by nasz naród miał gdzie z wykrywką działać:))))))

Własnie szukam zdjęc,artykułów i wszystkiego związanego z Wehrmachtem.
Akurat znajdziecie coś z prywatnej kolekcji,bądż macie jakieś ciekawe uniformy,sprzęt i porobicie fotki:D

Dajcie proszę znać,odwdzięcze się w miare możliwości:)

Amen.

Lejtnant a czego dokladnie fotki potrzebujesz? moze u kumpli jak bede to porobie jakies foty? ale nie chce pstrylac wszystkiemu:P wiesz ograniczona pamiec w fonie:(

a tu cos dla smiechu:P

http://www.youtube.com/watch?v=Ul0gfCyeiyM&mode=related&search=
nie ma to jak dobre opancerzenie...:D

Hej Suchy!
Sprawa taka że trzeba mi zdjęć,skanów ekwipunku niemieckiego-niekoniecznie mundury,ale takie rzeczy codziennego użytku.

A jak byś wykombinował stare pocztówki,zdjęcia przedstawiające żołnierzy WH,pojazdy,samoloty i najlepiej jeśli mógł bym je udostepnić na witrynie.

Mile widziane również zdjęcia waszych wykopalisk:)

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie