yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 Adam nie ma problemu, możesz jechać tylko pamiętaj o jednym. Ty wiesz o czym. Dla przykładu powiem Ci, że do Łodzi wyjechalem o 4:30 rano, a wróciłem prawie o 21-ej.Ale wyjazd niedzielny będzie krótszy, hehe.Tak do 17-tej.
suchy ss Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 eeee...powiem krotko, zatkalo mnie...:] swietne fanty, szczegolnie niesmiertelniki:) Yarek a zidentyfikowales je? jaka formacja itp?moglbym prosic numery? mniemam ze wykopales je w okolicach Lodzi?pzdr.Dawid
yarek Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 WitamJa w sobote niestety nie mogę, ustawiam się na niedzielę.I może być mały problem z miejscem, bo jedziemy moim samurajem, a z tego co wiem to Andrzeja audica jest u mechanika. PozdrawiamJarek
suchy ss Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 :) transport swoj bym mial bo z kumplami jezdze zawsze, ale niestety jedynie w sobote w ten weekend mge jechac bo w niedziele mam dyzór na sieci int. i musze byc caly czas w mojej miejscowosci. To nic, jak co dogadamy sie jeszcze do przyszlego weekendu:)pzdr.Dawid
yarek Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 OkW następny weekend mamy jechać w okolice Wadowic.Tak jestem umówiony z kumplem i jego ekipą. Ma być spotkanie na szczycie,tzn taki mini zlocik. Od niego ma być 4 gości, a od nas.... zapraszam chętnych.PozdrawiamJarek
Lejtnant Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Do Wadowic na modły??:)))Kurde dopiero tera jestem,komp mi padł;/Pytaliście o BWP:)))Bojowy Wóz Piechoty hihi.Tak szczerze,to miałem okazje jechać na wykopki takowym wozem.Amen.
suchy ss Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 no i mam problem:/ ani teraz w niedziele ani za tydzien nie moge jechac:/ jedynie sobota wchodzi w gre, nic pozostalo mi tylko zyczyc Wam udanych lowow:]Dasz dol!pzdr.Dawid
Lejtnant Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Czekamy na prezenty:))Ja bym chciał mały czołg,jak co to wyslijcie go w paczce koloru różowego z czerwonymi serduszkami:))))
NEPTUNAK Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Rozumiem Yarek co chciałeś powiedzieć. Ale pisze sie na wyjazd.Mam już wszystko załatwione ;)
yarek Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 To dlaczego nie zadzwoniłeś?Ja dopiero teraz przeczytałem Twój post.Znachor zadzwonił, a Ty?W sumie wyszło tylko parę fantów:Ja:- 23 monetki- 2 medalikiA reszta niech się chwali sama.Pozdrawiam
yarek Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 witamNiestety Panowie, ja w weekend odpadam.W sobotę mam robotę na budowie, a w niedzielę przyjedzie gościu na pomiary instalacji 9tak mu pasuje, nie chciał zmienić na inny dzień).PozdrawiamJarekPs. Może pojedzie Andrzej, to bądźcie z Nim w kontakcie.
NEPTUNAK Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 Ok Yarek, ale ja pisałem o odwołanym wyjeździe w niedziele!!
yarek Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Napisano 18 Kwiecień 2007 Nikt nie kopieJa upalam w terenie Samurajkiem.A reszta czasu to na budowie.Może w niedzielę.PozdrawiamJarek
NEPTUNAK Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 To ja sie pisze na wyjazd w niedziele jeśli by doszedł do skutku.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.