yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Adam nie ma problemu, możesz jechać tylko pamiętaj o jednym. Ty wiesz o czym. Dla przykładu powiem Ci, że do Łodzi wyjechalem o 4:30 rano, a wróciłem prawie o 21-ej.Ale wyjazd niedzielny będzie krótszy, hehe.Tak do 17-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Zd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Zd.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Zd. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Zd. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Zd. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Zd. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Zd. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 eeee...powiem krotko, zatkalo mnie...:] swietne fanty, szczegolnie niesmiertelniki:) Yarek a zidentyfikowales je? jaka formacja itp?moglbym prosic numery? mniemam ze wykopales je w okolicach Lodzi?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Wszystkie RAD-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Yarek a jedziecie teraz w sobote gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 WitamJa w sobote niestety nie mogę, ustawiam się na niedzielę.I może być mały problem z miejscem, bo jedziemy moim samurajem, a z tego co wiem to Andrzeja audica jest u mechanika. PozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 :) transport swoj bym mial bo z kumplami jezdze zawsze, ale niestety jedynie w sobote w ten weekend mge jechac bo w niedziele mam dyzór na sieci int. i musze byc caly czas w mojej miejscowosci. To nic, jak co dogadamy sie jeszcze do przyszlego weekendu:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 OkW następny weekend mamy jechać w okolice Wadowic.Tak jestem umówiony z kumplem i jego ekipą. Ma być spotkanie na szczycie,tzn taki mini zlocik. Od niego ma być 4 gości, a od nas.... zapraszam chętnych.PozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Do Wadowic na modły??:)))Kurde dopiero tera jestem,komp mi padł;/Pytaliście o BWP:)))Bojowy Wóz Piechoty hihi.Tak szczerze,to miałem okazje jechać na wykopki takowym wozem.Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 no i mam problem:/ ani teraz w niedziele ani za tydzien nie moge jechac:/ jedynie sobota wchodzi w gre, nic pozostalo mi tylko zyczyc Wam udanych lowow:]Dasz dol!pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 Czekamy na prezenty:))Ja bym chciał mały czołg,jak co to wyslijcie go w paczce koloru różowego z czerwonymi serduszkami:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Rozumiem Yarek co chciałeś powiedzieć. Ale pisze sie na wyjazd.Mam już wszystko załatwione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 26 Marzec 2007 Autor Share Napisano 26 Marzec 2007 To dlaczego nie zadzwoniłeś?Ja dopiero teraz przeczytałem Twój post.Znachor zadzwonił, a Ty?W sumie wyszło tylko parę fantów:Ja:- 23 monetki- 2 medalikiA reszta niech się chwali sama.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 witamNiestety Panowie, ja w weekend odpadam.W sobotę mam robotę na budowie, a w niedzielę przyjedzie gościu na pomiary instalacji 9tak mu pasuje, nie chciał zmienić na inny dzień).PozdrawiamJarekPs. Może pojedzie Andrzej, to bądźcie z Nim w kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Ok Yarek, ale ja pisałem o odwołanym wyjeździe w niedziele!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Witam. Co tu taka cisza nastała??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Nikt nie kopieJa upalam w terenie Samurajkiem.A reszta czasu to na budowie.Może w niedzielę.PozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 To ja sie pisze na wyjazd w niedziele jeśli by doszedł do skutku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.