suchy ss Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 ladna polska luska mauser ktora trafil Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 a oto moj fant dnia;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Wajcha zudentyfikowalem ta monetke jako szelag gdanski Kazimierza Jagiellonczyka z 15 wieku;] Moze Jarek mnie poprawi jesli sie myle?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 suchy pasta do zebow plus popiul z papierosa i poleruj zobaczysz bedzie extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 WitamNiestety siedziałem w domu.Kopał Andrzej ze Zbyszkiem.Ps. Moniaka na razie do oliwki.Broń Boże pasta.Suchy - moniak super zobaczę w Kopickim co to jest dokładnie. Dam Ci znać.PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 monetka na zdjeciu jest juz wyczyszczona z nalotu i brudu, teraz mysle jaka metoda bedzie najleprza zeby byl fajny polysk;]Yarek czekam na odp!;]Wajcha kiedy znowu kopiemy?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 WitamPotwierdzam - wg KopickiegoSzeląg gdański Kazimierza JagiellończykaWersja z orłem w tarczy, nie widzę na zdjęciu czy nad orłem jest korona czy nie (są różne rodzaje)PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 jest to wersja z orlem bez korony;]Dzieki Jarek, teraz jestem pewny w 100%%%:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 Zrób fotkę po czyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Hey Yarek czy są jakieś plany na weekend??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 Plany są. Raczej na sobotę, ale wszystko zależy od moich budowlańców.Bedziemy w kontakcie.Ps. Chyba Andrzej ze Znachorem pojada w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Ok czekam na kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Witam. Jarek zidentyfikowalem te dzisiejsze moje sreberko na Szeląg gdański Zygmunta I :) fotki wrzuce po oczyszczeniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 a moja Grecka moneta okazała się Denarem Trajana 98-117. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 ooo gratuluje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Panowie! kopie ktos jutro?bo mam wolny dzien:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 suchy moja moneta to typowy destrukt calkowicie nieczytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 szkoda:( a mogo z niej byc ladne sreberko..ja zdjecie mojego wciepne pozniej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Obiecane zdjecia;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 a Teraz kilka fotek z dzisiejszego wypadu z Wajcha;] bo My sie zimy nie boimy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.