sWa Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Witam szanownych forumowiczów. Potrzebuje prezentacji mulitimedialnej na temat Polaków na frontach II WŚ. Jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc będę bardzo wdzięczny. mój mail krzysiek491@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Pomóc tzn. ?Ktoś ma ci zrobić tą prezentację czy przejżeć za Ciebie to forum w poszukiwaniu np. zdjęć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Kol sWa obsługa Power Pointa nie jest naprawde taka skomplikowana... tymbardziej że jak widać masz dostęp do netu, a tam jest masa przeróżnych przewodników. Trochę własnej inwencji + parę zdjęć, filmików + poszukanie informacji po chociażby Wikipedi = prezentacja cacy, a czasowo nie więcej niż 2 godzinki:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Witam!! Rozumie Wasze obawy, że jakiś tam użytkownik chce pójść po najniższej linii oporu i dostać przysłowiową kawę na ławę. Tworzę własną prezentację i chciałem obejrzeć coś gotowego, może akurat podda mi to nową myśl. Ale trudno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.