Australian Infantryman Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2007 Pytanko. Dopstępne są różne odlewy krótkiej" ale nie spotkałem się z TT. Czy ktoś ma jakieś info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Może to nie jest najlepszy trop, ale zapytaj p.A.Frankowskiego (na priva moge Ci wysłać adres jego strony, żeby nie było, że kryptoreklamę uprawiam)- on sprzedaje odlewy kilku różnych modeli broni krótkiej i długiej (przede wszystkim niemieckiej), więc może ma i coś takiego. Ja wiozłem od niego Mausera 98k i choć wymagał sporo pracy, to wyszedł nienajgorzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lang_Sturmwind Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Witam Na allegro są odlewy W cenie bodajże 80zł. U Pana Frankowskiego są w cenie 50zł.pozdro Lang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Lang_Sturmwind - to jest info potwierdzone, że w Mundury-Historyczne" mają odlewy TT-tki?Bo ja nie widziałem w ich ofercie, dlatego nie pisałem koledze Australian Infantryman kategorycznie, że tam je znajdzie (a tylko sugerowałem, że skoro w ogóle robią odlewy alu, to żeby tam spytał).Na Allegro też nie ma - sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Pozatym to całe '1przona'z alledrogo to ktos od Mundurow-historycznych, bo sprzedaje to samo z tym ze w przypadku replil broni o 30-50% drozej (odlewy roznica 30 zł, metalowe repliki nawet 300-400 zł) wiec to zadna rewelacja ze jakis tam 'pan frankowsky' ma taniej - ma ale na swojej stronie, na allegro ma czadowe ceny, np 75 zl za komplet opinaczy BW :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 14 Marzec 2007 Autor Share Napisano 14 Marzec 2007 Sprawdzałem. Nie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.