Merdoc Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 Witam kolegów dostałem od kolegi taką łuske moge dowiedzieć sie jaki kaliber i od czego ona jest :)
mietek Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 Konkretniej to nasadkowy granat cwiczebny LWP, oczywiscie powojenny.
Merdoc Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 Witam kolegów dostałem od kolegi taką łuske moge dowiedzieć sie jaki kaliber i od czego ona jest :)
Merdoc Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 oraz ten pocisk wydaje mi sie możdzierzowy jesli mam racje to jaki model czy cos takiego linki na strony miło widziane pozdro
fafal Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 Kolego Merdoc,nie moge Ci napisac czy ta luska to napewno bewup bo tego nie wiem. Bedac w wojsku mialem stycznosc z amunicja do BWP i Twoja luska wzdala mi sie podobna. A kaliber? Zmierz srednice otworu po pocisku.
Merdoc Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 po roskręceniu oczywiscie pocisk nie zawiera materiału wybuchowego jest całkowicie bezpieczny
fafal Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Witam. Moge sie mylic, ale luska moze byc od BWP (bojowy woz piechoty) pocick tez duzo powojenny, i nie mozdzierz. Pozdrawiam.
Merdoc Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 rafale moze troche wiecej informacji albo ktoś inny z chłopaków w sparwie łuski jaki kaliber i czy napewno bewup i druga fotka co to
Pytanie
Merdoc
Witam kolegów dostałem od kolegi taką łuske moge dowiedzieć sie jaki kaliber i od czego ona jest :)
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.