Skocz do zawartości

Kompletny 2 cm. Flak 38

Gość MM23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17195072

co o tym sądzicie?
Napisano
O kurde!!!!!!!! Szczena mi opdała, że ludzie takie rzeczy jeszcze mają i to wprywatnej kolekcji, a to autko z tyłu... Pozostałości po Festung Breslau zapewne. Chyba jest to pierwsza osoba na allegro, która zamieściła zdjęcie oferowanego sprzętu, a nie tak jak to było do tej pory z Messerschmidtem oraz Sd.Kfz'tem z Mierzeji Wiślanej lub chociażby pociągiem stojącym w tunelu. Rewelacja jednym słowem. Niezły eksponat, może posłużyć jako zalążek prywatnego muzeum, do tego Flak z Giżycka ...

Pozdrawiam
Marcin

A swoją drogą jestem ciekaw, czy takimi rzeczami zainteresowany jest pan Gralec?
Napisano
Na opowieść o Flaku , mam nadzieję, niedługo poczekamy od właściciela, a stałego bywalca tego forum.

Co do Flak z Gizycka, juz tam jest ekipa z MWP, szczegóły wkrótce.
Napisano
Widać kolega yoonny naoglądał się flaków 20 w swoim życiu, skoro mu się pałętał".
Napisano
Uprzejmie informuję, że niestety Flak z giżycka okazał się ruską 85mm. W związku z tym MWP raczej go ściągać nie będzie - ma tego sporo.
Napisano
o wiele ciekawszy jest samochod, ktory sie pojawia w tle sdjecia, chetnie bym taki sobie sprawil...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie