akagi Napisano 22 Październik 2003 Autor Napisano 22 Październik 2003 Witam,Informuję, że w najbliższą niedzielę odbędzie się spotkanie członków i sympatyków Stowarzyszenia Rekonstrukcji Historycznej Polski Wrzesień".Temat - omówienie tegorocznej inscenizacji , m.in. prezentacja filmu, i plany na rok przyszły. Będzie można także do nas się zaciągnąć.Wszystkich zainteresowanych tematyką rekonstrukcji historycznej i kampanii wrześniowej serdecznie zapraszam.Sochaczew, hotel Chopin, ul. Traugutta, godz. 11.00Patronat medialny:Odkrywca"Nowy Przegląd Kawaleryjski"Klub Sensacji XX wieku.Jacek akagi" Haber
Gość Napisano 22 Październik 2003 Napisano 22 Październik 2003 Bzdura 2003 :))) hah !!!oki szefie ja sięzamlduje
Gość Napisano 23 Październik 2003 Napisano 23 Październik 2003 Do akagi, interesuje mnie 20 Baranowicka Dywizja Piechoty a dokładniej wykaz persoalny i wyposażenia szefostwa sztabu a jeszcze dokładniej kompani telef. przed kampanią i w trakcie kampani i co się z nimi stało po poddaniu sie 27 września 1939?Z góry dziękuję, można na priwa jj54@wp.pl
SZZ Napisano 24 Październik 2003 Napisano 24 Październik 2003 W związku z przyszłoroczną inscenizacją przychodzą mi do głowy następujące myśli:- mógłby być adekwatny do inscenizacji podkład muzyczny, zamiast Vangelisa można by puścić polskie marsze wojskowe i muzykę filmową np. z Hubala i Kroniki wypadków miłosnych.- może dałoby się załatwić lepszy sprzęt nagłaśniający;- polska piechota mogłaby nacierać bardziej dynamicznie i z okrzykiem, a szarża kawalerii ścigać już rozbitego przeciwnika.Ale i tak tegoroczna inscenizacja zarówno na mnie jak i na Dyrektorze Departamentu MON - w towarzystwie którego byłem nad Bzurą - zrobiła ogromne wrażenie.POZDRO SZZ
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.