jacw Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Nie był nawet w ziemi, a leżał tylko pod warstwą liści. Stan dobry, zachowała się nawet oryginalna farba i inicjały właściciela: I.M." Na odwrocie bicia: CxC.W.36". W środku znalazłem....no właśnie nie wiem co:P Przepraszam, ale to wyglądało jak skamieniała kupa, albo jakieś jedzenie. Lekkie, twarde i ciemnoszare. Ponieważ kubek był lekko zmiażdżony, to coś nie mogło wypaść, więc podejrzewam, że było tam całkiem długo. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ka222 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 WitamCzęsto w menazkach i wszelkich innych pojemnikach znajduje się stary, skawalony towot/smar który nie chce wylezc zbyt łatwo, istotnie przypomina trochę skamieniałą kupę ale smierdzi towotem/smarem :)PozdrawiamKa222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacw Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Szkoda, że już tego nie mam, to bym sprawdził, czy faktycznie śmierdzi smarem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 heh jak to fajnie byłoby wąchac kupe... bueheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.