Przełaj Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 Witam. U mojego wuja rozwaliła się stara stodoła podczas ostatniej wichury i jakimś cudem nie zmiażdżyło jednej z dwóch szaf, którą prezentuję na zdjęciu. Mam zamiar zabrać ją stamtąd i zrobić. Czy może ktoś wie ile kosztuje renowacja takiej szafy? Nie brakuje zbyt wielu elementów problem jest z kornikami szafa jest cała w małych dziurkach. Obawiam się że jeśli ją wezmę to robactwo zaatakuje mi moje meble i będzie problem. Druga kwestia to czy jest opłacalne robić coś z tą szafą. I czy ktoś wie jak w miarę nie inwazyjnie rozebrać ją na poszczególne elementy? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Całkiem ładna szafa, trzeba by najpierw wytruć korniki, poszukaj na forum wątków o konserwacji drewna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.