Skocz do zawartości

rutus solaris vs garrett 1350

vismajor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Jak w temacie.
Rutusa znam.Miałem też Ace 250.
Jak w stosunku do powyższego ma się Garrett 1350 ?
Pozdrawiam użytkownikow Garretta - proszę o porównania.
Pozdrawiam
Vismajor
Napisano
Mam kolegę który od lat używa Solarisa i jestem pełen podziwu dla jego znalezisk.Mi ten wykrywacz podoba się średnio,a to,że nie mieści mi się przedramię w podłokietnik całkowicie go w moich oczach dyskwalfikuje.
A GTP....
Miałem w życiu wiele wykrywaczy.Część kupionych z myślą o dalszym ozwoju".Część z myślą o odsprzedaży.A jeszcze inne z czystej,adawczej" ciekawości.
Ale tylko GTP sprzedałem z powodu ie mania fantów".
Bardzo przyjemna zabawka.W domu potrafi zachwycić.
W polu już nie jest różowo.
Znam ludzi którzy po zakupie już nie GTP z GTI szybko pozbywali sie tego sprzętu.Jeden biega z Suwerenem a drugi wrócił niczym syn marnotrawny do W'6000 :)
Moim zdaniem lepszy wybór to Solaris.
Pozdrawiam,
wicja1.
Napisano
Nie jest moim zadaniem odstraszanie" Cię od wykrywaczy lub całej marki Garrett.Na pewno jest wielu zadowolonych użytkowników Garretta.Zwłaszcza modelu GTI.Ale o GTP mogę napisać tylko to co powyżej.Jest to wypowiedź na pewno subiektywna ale szczera.
Pozdrawiam,
wicja1.
Napisano
Witam, całkowicie popieram Wicja1. Miałem identyczny dylemat. Raz na wypadzie koledzy jeden z solarisem drugi z ME II zastanawiali się czy kopać taki sygnał, a ja stałem nad tym miejscem z GTP1350 i kombinując wszelkimi nastawami (a miałem już pewną wprawę) nie miałem nawet najmniejszego piknięcia czy wskazania.
pzdr
juras

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie