vismajor Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Napisano 21 Styczeń 2007 WitamJak w temacie.Rutusa znam.Miałem też Ace 250.Jak w stosunku do powyższego ma się Garrett 1350 ?Pozdrawiam użytkownikow Garretta - proszę o porównania.PozdrawiamVismajor
wicja1 Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Mam kolegę który od lat używa Solarisa i jestem pełen podziwu dla jego znalezisk.Mi ten wykrywacz podoba się średnio,a to,że nie mieści mi się przedramię w podłokietnik całkowicie go w moich oczach dyskwalfikuje.A GTP....Miałem w życiu wiele wykrywaczy.Część kupionych z myślą o dalszym ozwoju".Część z myślą o odsprzedaży.A jeszcze inne z czystej,adawczej" ciekawości.Ale tylko GTP sprzedałem z powodu ie mania fantów".Bardzo przyjemna zabawka.W domu potrafi zachwycić.W polu już nie jest różowo.Znam ludzi którzy po zakupie już nie GTP z GTI szybko pozbywali sie tego sprzętu.Jeden biega z Suwerenem a drugi wrócił niczym syn marnotrawny do W'6000 :)Moim zdaniem lepszy wybór to Solaris.Pozdrawiam,wicja1.
vismajor Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Napisano 21 Styczeń 2007 Dzięki Wicja - mam solarkę a że na Allegro jest 1350 pomyslałem że przetestuję.Po twoim info już mi się przechciało.Pozdrawiam
wicja1 Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Nie jest moim zadaniem odstraszanie" Cię od wykrywaczy lub całej marki Garrett.Na pewno jest wielu zadowolonych użytkowników Garretta.Zwłaszcza modelu GTI.Ale o GTP mogę napisać tylko to co powyżej.Jest to wypowiedź na pewno subiektywna ale szczera.Pozdrawiam,wicja1.
_juras Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Witam, całkowicie popieram Wicja1. Miałem identyczny dylemat. Raz na wypadzie koledzy jeden z solarisem drugi z ME II zastanawiali się czy kopać taki sygnał, a ja stałem nad tym miejscem z GTP1350 i kombinując wszelkimi nastawami (a miałem już pewną wprawę) nie miałem nawet najmniejszego piknięcia czy wskazania.pzdrjuras
vismajor Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Napisano 22 Styczeń 2007 Witam - wobec powyższego po solarce już tylko xlt.Chyba Tertium non datur.Dzięki !!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.