ładziak111 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 witam jeśli ktoś miał kontakt z tym sprzętem proszę o podpowiedzi czy warto brać go pod uwagę
VanWorden Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 Witam!Warto. Z płytowców dostępnych w Polsce, ten jest stabilny i prosty w obsłudze.PozdrawiamVW
amsel44 Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 Czesc ladziak111 oczywiscie ze warto, kontakt mam i mialem". to moj ulubiony sprzet na militarke.powodzenia i proponuje zakup solidnej lopatki.pozdro.amsel44
ładziak111 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 dzięki koledzy za podpowiedzi , mam kilka pytań dodatkowych ponieważ chodzi mi ten sprzęt po głowie . od jakiej wielkości przedmiotów on daje sygnał "? , rozumiem że na małe pierdoły w ogóle nie reaguje . jak głęboko łapie np. hełm , luzne zrzutowisko metalu o wymiarach 1m/1m , kawał solidnej stali np płyta okopowa? jeśli można to proszę kilka słów z praktyki
amsel44 Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 dostalem lajtem" kilka bagnetow, tak od 20-40-tu kilku cm. natomiast helmik trafil moj cycu" gdzies z ponad 120 cm. blaszki 1x1m nigdy ni kopalem ale silnik od starego samochodu w bieszczadach to ponad 2m. ladziak-u lajt" to kosiarka" na wielkie zlomiszcza". a wiaderek tez sie nakopiesz hehehe . jeszzce jedno , kiedys na terenie mlyna wykopalem jamke" lekko 170cm (dokladnie taki jestem kurdupel)pytanie co znalazlem? > wyobraz sobie krzyz metalowy o ramionach dl ok.80cm.i przekroju kwadratowym (odkuwka). juz widzialem te alary" mlynarza hehehe.pozdro. amsel44ps. a kilka razy placilem za koparke !.
VanWorden Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Witam!Potwierdzam powyższe - będziesz kopał głęęęboookie doły:))PozdrawiamVW
amsel44 Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Ladziak-u ty pomysl jeszcze o zwyklym" pi !. koszty mniejsze a dobry firmowy wykrywacz potrafi zdzialac cuda". proponuje ci pogadac z Proscanem lub Mrandem to experten" sprzetowi ,nastepnie dopiero sklep.pozdro.amsel44ps. wazne -co ty chcesz szukac !(musisz to sprecyzowac)
modus Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 kupiłem nie dawno TM , na jakich nastawach szukacie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.