suchy ss Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Napisano 17 Styczeń 2007 Witam. Mam prosbe do znawcow, co mozecie powiedziec o tym helmie? czy ten strazak ma orginalne wnetrze? tj fasunek i plachta" za szyje?niestety nie mam wiecej zdjec:(za odp. z gory DZIEKUJEpzdr.Dawid
Czarek Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 niestety...nie jest...ja też swego czasu nabrałem się na taki hełm jako na paradny wehrmachtu"...
suchy ss Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Napisano 18 Styczeń 2007 no trudno:] i tak zasili moja kolekcje, ale szczerze powiem ze jest bardzo podobny do niemieckich z czasow wojny:) moze ktos jak bedzie ogladac moja kolekcje nie zaowazy roznicy:P
suchy ss Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Napisano 17 Styczeń 2007 Witam. Mam prosbe do znawcow, co mozecie powiedziec o tym helmie? czy ten strazak ma orginalne wnetrze? tj fasunek i plachta" za szyje?niestety nie mam wiecej zdjec:(za odp. z gory DZIEKUJEpzdr.Dawid
Czarek Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 ma jak najbardziej orginalne NRDowskie(jak cały hełm)wnętrze:)
Pytanie
suchy ss
Witam. Mam prosbe do znawcow, co mozecie powiedziec o tym helmie? czy ten strazak ma orginalne wnetrze? tj fasunek i plachta" za szyje?niestety nie mam wiecej zdjec:(
za odp. z gory DZIEKUJE
pzdr.
Dawid
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.