Boruta Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 Może ktoś wie, jak to dobrze zrobić, żeby nie pękła? No i żeby straty były jak najmniejsze. Szabla z wykopu, wygląda jakby coś po niej przejechało. Paradna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Na zimno lubi pęknąc. Kiedyś znajomy wygioł polską 21 i rosprysła się jak szkło na 8 kawałków. Może palnikiem to potraktować.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 Ja już widziałem taką złamaną wskutek prostowania na zimno, czekam na dalsze porady.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Na goraco palnikiem acetylenowym ładnie się prostuje, niestety sprężystość i twardość diabli biorą. Na ściane OK do fechtunku się nie nadaje. Powstaną przebarwienia ale to da się zapolerować.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 Tak właśnie myślałem, że muszę znaleźć fachowca z palnikiem. Szabla paradna, na pewno nie była do fechtunku, choc fajnie sprężynuje i lekka jak piórko.Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.